Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Pe mai multe străzi din capitală vor fi construite treceri pietonale supraînălțate

  Pe mai multe străzi din capitală vor fi construite treceri pietonale supraînălțate. Acest anunț a fost făcut de primarul general Ion Ceban într-o postare pe pagina sa de Facebook.

  Potrivit acestuia, trecerile au ca scop securizarea deplasării pietonilor în zonele expuse mai mult riscurilor de accidentări, unde fluxul de pietoni este sporit sau în preajma instituțiilor de învățământ.

  Pe unele adrese deja avem astfel de treceri și vor fi identificate și alte locații unde există necesitatea securizării trecerilor pietonale”, a declarat Ceban.

  Lucrările vor fi executate când condițiile meteo vor fi favorabile acestora, în conformitate cu cerințele tehnice, a punctat edilul.

  ionceban.md

  SOCIAL

  Medici si asistente medicale din policlinicile municipale vor activa în cele 16 puncte de testare la Covid, suplimentar instalate pe lângă Instituțiile de Asistență...

  SOCIAL

  Peste 38.000 de elevi din municipiul Chișinău vor fi alimentați gratuit la pachet de Primăria Chișinău în perioada organizării studiilor online, informează municipalitatea.

  SOCIAL

  Chișinăul, deschis pentru pentru investitorii atât din țară cât și cei de peste hotare. Anunțul a fost făcut de către primarul general al capitalei,...

  SOCIAL

  Situația pe piața gazelor naturale și riscurile pentru consumatorii din Republica Moldova au fost discutate în ședința Comisiei pentru Situații Excepționale, convocată în seara...

  Copyright © 2021