Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Pe aleea din bulevardul Grigore Vieru a apărut un „covor moldovenesc” (FOTO)

  Un covor moldovenesc pe aleea Grigore Vieru. Primarul general Ion Ceban a postat mai multe fotografii cum va arăta pe alee pe tronsonul dintre strada pietonală Eugen Doga – str. Ierusalim, covorul din pavaj. Ceban afirmă că aceasta este a treia etapă de reabilitare a obiectivului, pe care o realizăm împreună cu Agenția Turcească de Colaborare și Coordonare (TIKA).

  „Între timp se lucrează pe porţiunea aleii din str. Albişoara până la str. Ierusalim. Acolo unde au fost finalizate lucrările de pavare, se amenajează spaţiul verde. Totodată, se lucrează la reabilitarea și amenajarea teritoriului adiacent Monumentului.

  La final, de-a lungul întregii alei va fi instalat mobilier urban. Iniţial, în prima etapă, pe perimetrul întregii alei a fost instalat sistem de irigare, instalat iluminatul şi camere de supraveghere”, a declarat Ceban.

  Tot în prima etapă, a fost reabilitat şi vopsit gardul pe ambele sensuri de drum.

  ionceban.md

  Facebook

  SOCIAL

  Aleea „Grigore Vieru” a fost inaugurată după reabilitare și modernizare. La eveniment a participat edilul Capitalei, Ion Ceban, și mai mulți artiști autohtoni.

  SOCIAL

  La sfârșit de decembrie Primăria Chișinău își propune inaugurarea Aleii „Grigore Vieru”. Tot atunci vor fi lansate și decorațiunile de sărbătoare ce sunt instalate.

  SOCIAL

  Start lucrărilor de reabilitare a ultimei porţiuni din aleea de pe bd. Grigore Vieru. Este vorba despre tronsonul strada pietonală Eugen Doga – str....

  SOCIAL

  Amenajarea Aleii Grigore Vieru continuă. Primarul general Ion Ceban spune că vrea o alee modernă care va permite locuitorilor să beneficieze de condiții mai...

  Copyright © 2021