Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Pavel Filip: PAS și PPDA fac jocul grupărilor Candu și Șor

  Liderii PAS și PPDA fac jocul grupurilor Candu și Șor, care doresc destabilizarea situației din țară, pentru a-și rezolva problemele cu justiția moldovenească. Este reacția liderului Partidului Democrat Pavel la decizia opoziției de dreapta de a boicota ședința de azi a Legislativului, alături de grupul Pro Moldova și Partidul Șor.

  „Asistăm la un fenomen straniu, conștienți sau nu, așa cum spuneam eu, opoziția veritabilă de dreapta face jocul celor care se ocupă cu destabilizarea situației în țară. Aceste două grupuri, Candu și Șor, au interesele lor, de a crea haos, pentru că în apa tulbure se prinde mai ușor peștele. Sau pentru că într-o situație de haos îți poți rezolva o mulțime de probleme cu care se confruntă ei”, a declarat Pavel Filip.

  NOTĂ: Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  Facebook

  ALEGEREA EDITORILOR

  Organizația teritorială din Drochia PDM anunță părăsirea formațiunii conduse de Pavel Filip.

  POLITICA

  Președintele țării, Igor Dodon, cheamă deputații din opoziție, PAS și PPDA, să participe la ședința Parlamentului și să susțină inițiativele sociale ale Guvernului.

  POLITICA

  Discuțiile dintre exponenții partidelor Platforma DA, PAS și PDM, anunțate pe 19 iunie de deputatul Igor Munteanu, nu au mai avut loc. Democrații susțin...

  Copyright © 2020