Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Patru suburbii ale Chișinăului rămân sub Cod roșu de alertă în sănătate

  Localitățile Bubuieci, Stăuceni, Condrița și Cruzești din municipiul Chișinău rămân sub Cod roșu de alertă în sănătate.

  Șeful interimar al Direcției generale asistență socială și sănătate, Boris Gâlcă, a declarat în ședința extraordinară de astăzi a Consiliului Municipal Chișinău că în municipiu a scăzut numărul de infectări cu COVID-19 iar capitala a trecut la Cod portocaliu de urgență în sănătate publică.

  În același timp, oficialul a menționat că datorită incidenței sporite a persoanelor infectate cu coronavirus, patru localități din municipiul Chișinău rămân sub Cod roșu de urgență în sănătate publică. “În localitățile Bubuieci, Stăuceni, Condrița și Cruzești incidența de COVID-19 este mare, iată de ce acestea rămân sub Cod roșu”, a spus Gâlcă.

  El a specificat că în spitalele municipale se constată o scădere a numărului de internări ale bolnavilor de coronavirus dar că există în continuare un număr mare de bolnavi cu forme grave și foarte grave de COVID-19. “În secțiile de terapie intensivă nu există paturi libere”, a adăugat sursa citată.

  moldpres.md

  SOCIAL

  Potrivit edilului, scopul este de a evita aglomerațiile în policlinici și a reuși să ajutăm cât mai multă lume.

  SOCIAL

  În Republica Moldova am putea ajunge la peste 10 mii de infectări cu COVID-19 pe zi. Anunțul a fost făcut de ministrul Sănătății, Ala...

  POLITICA

  Șase deputați au lipsit astăzi de la ședința Legislativului fiind infectați cu COVID-19.

  SOCIAL

  Municipiul Chișinău și raionul Ialoveni sunt de astăzi sub cod roșu de COVID-19. Agenția Națională pentru Sănătate Publică a actualizat lista localităților, în funcție...

  Copyright © 2021