Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • ECONOMIE

  Continuă lucrările de reparație în cadrul proiectului național ”Drumuri bune pentru toți”

  Continuă lucrările de reparație în cadrul proiectului național ”Drumuri bune pentru toți”. Luni, a avut loc prima licitație publică privind achiziționarea lucrărilor de reparație a circa 4 km ai drumului național G27 R7 – Chetrosu – Moara de Piatră – Cubolta – R13.

  Trei companii locale au depus ofertele de participare. Administrația de Stat a Drumurilor anunță că ofertanții s-au aliniat noilor cerințe și standarde europene, declarând pe propria răspundere că dispun de materiale și produse de construcție cu un nivel înalt de calitate.

  Administrația de Stat a Drumurilor, în calitate de beneficiar, va evalua ofertele depuse în termenii stabiliți de lege. Totodată, ASD atenționează că va recepționa lucrările rutiere executate de către antreprenori în baza declarației pe propria răspundere în strictă concordanță cu certificatele de conformitate a controlului producției în fabrică, emise de organismele de evaluare a conformității.

  Administrația îndeamnă antreprenorii să participe la licitațiile publice curente, care sunt publicate pe pagina oficială a instituției.

  mei.gov.md

  TOP 24 de ore

  Facebook

  SOCIAL

  Primăria Chișinău informează că pe parcursul anilor 2020-2021, municipalitatea a investit resurse financiare pentru implementarea proiectelor de întreținere a drumurilor și a infrastructurii pietonale...

  SOCIAL

  Întreprinderea municipală "Exdrupo" va începe spălarea părții carosabile a drumurilor din Chișinău. Directorul întreprinderii, Sergiu Tomiță, a declarat astăzi, la ședința on-line a serviciilor...

  ECONOMIE

  Ministerul Economiei și Infrastructurii informează că, la această oră drumurile publice naționale sunt practicabile, iar circulația rutieră se desfășoară în condiții de iarnă.

  SOCIAL

  Primăria municipiului Chișinău va lansa un program de reparații curente a drumurilor din capitală, transmite Moldpres

  Copyright © 2021