Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Pascaru: Protestele vor veni din raioane

  Președintele Mișcării Naționale „Voievod”, Nicolae Pascaru, a comentat, în cadrul emisiunii „TEMA” de la „Primul în Moldova”, difuzată pe internet, eventualitatea unor revolte în masă.

  El crede că „protestele vor veni din raioane”.

  „Vedem deja declarații ale reprezentanților diferitelor partide, diferiților președinți de raion, care merg împotriva puterii”, a remarcat politologul.

  În opinia sa,  în continuare „se va sabota tot ce vine de la centru.”

  „Multe echipe la PAS deja se retrag, …iese din partid și în consiliile raionale votează cu alte partide. Sabotează direct. Aceasta deja este un protest”, a menționat invitatul emisiunii.

  Pascaru a menționat că nu vede ca deputați de la PAS să iasă prin raioane, și asta deoarece „la fiecare ieșire se întâlnesc cu scandaluri”.

  El crede că partidul aflat la guvernare „deja ar fi bine să se pregătească să plece, pentru că multe lucruri după ei va fi necesar de corectat mulți-mulți ani”.

  La momentul redactării acestei știri, serviciile de presă ale PAS, administrației prezidențiale, Guvernului nu au comentat declarațiile făcute de Nicolae Pascaru.

  primul.md

  Facebook

  POLITICA

  57 de deputați din fracțiunea PAS au votat în lectura a doua proiectul de înlocuire a sintagmei „limba moldovenească” în toate documentele, inclusiv în...

  POLITICA

  În perioada guvernării președintelui Maia Sandu, corupția înflorește în Republica Moldova. Este concluzia la care au ajuns jurnaliștii site-ului de investigații francez Mediapart și...

  POLITICA

  Potrivit fostului ambasador al Moldovei în Lituania, reprezentant al partidului CUB, Igor Klipii, faptul că deputații PAS au decis anume acum să înlocuiască în...

  POLITICA

  Proiectul Declarației cu privire la agresiunea Federației Ruse împotriva Ucrainei a fost prezentat de deputatul Fracțiunii PAS, Oazu Nantoi. În declarație se spune că...

  Copyright © 2021