Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Nicolae Pascaru: Igor Dodon este periculos pentru guvernare

  Nimeni în istoria independenței Republicii Moldova nu și-a bătut joc de instituția prezidențială, așa cum își bat joc acum guvernanții PAS, a declarat președintele Federației ”Voievod”, Nicolae Pascaru, la protestul PSRM.

  Pascaru a menționat că PAS a început persecutarea lui Igor Dodon pentru că, este un om pentru oameni, un cetățean credincios și un rival politic de temut pentru actuala guvernare.

  ”A ajuns cuțitul la os. Este o bătaie de joc. Până acum nu și-au bătut joc de președintele Republicii Moldova așa cum o fac față de președintele Igor Dodon. De ce? Pentru că în mandatul său el era în teritoriu alături de oameni, a stat pe baricade, a ajutat oamenii săraci, a ajutat biserici, este un om credincios”, a declarat Pascaru.   

  Fostul deputat socialist a declarat că PSRM este un pericol pentru actuala guvernare, deoarece formațiunea a susținut și continuă să vină cu proiecte de ajutorare a oamenilor.  

  ”Aceștia care sunt acum, ei nu sunt pentru țară, ei nu lucrează pentru suveranitatea și independența țării. Sunt mancurți trimiși să-și vândă țara. Găsiți unul din cei peste 60 de deputați care să zică haideți să lăsăm show-urile la o parte cu arestările lui Dodon și să ajutăm oamenii, Ei parcă-s mulți, dar niciunul nu e responsabil”, a spus Pascaru.  

  Președintele Federației ”Voievod” a îndemnat ambasadorii acreditați în țara noastră, instituțiile internaționale să se sesizeze pe marginea persecutării PSRM inițiată de guvernarea PAS. Pascaru a avertizat că în caz contrar în Moldova vor reveni represiunile din 37 ale lui Stalin.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  socialistii.md

  Facebook

  Noutăţi

  Actuala guvernare singură o să plece, pentru că rezultate sunt zero. Declarația a fost făcută de Nicolae Pascaru, ex-deputat al Parlamentului, președintele mișcării „Voievod”, în...

  ALEGEREA EDITORILOR

  Membrii și simpatizanții PSRM protestează, în aceste clipe, în fața Curții de Apel Chișinău, unde se examinează recursurile privind măsura preventivă de reprimare în...

  POLITICA

  Moldova este un teritoriu al păcii și oamenii de diferite etnii trebuie să se unească în jurul acestei idei. Declarația a fost făcută de...

  POLITICA

  Locuitorii a zeci de localități din republică, aleși ai poporului din consiliile raionale și locale își exprimă sprijinul pentru Igor Dodon, ex-președintele Republicii Moldova,...

  Copyright © 2021