Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  PAS refuză repetat să examineze inițiativele sociale înaintate de Blocul Comuniștilor și Socialiștilor

  Istoria se repetă! Deputații PAS au exclus de pe ordinea de zi a ședinței Comisiei Parlamentare Mediu și Dezvoltare Regională proiectul care prevede acordarea unui ajutor unic de 1000 de lei pentru elevi, în ajun de 1 septembrie. Despre aceasta anunță deputatul Blocului Comuniștilor și Socialiștilor Alla Darovannaia care a scris pe pagina sa de facebook că se repetă scenariul de săptămâna trecută.

  „Săptămâna trecută aleșii poporului din PAS nici măcar nu s-au prezentat la ședința Comisiei de profil” scrie deputatul.

  Darovannaia mai spune că PAS a exclus și inițiativa care prevede alimentația gratuită a elevilor claselor I-IX .

  Amintim că deputații Blocului Comuniștilor și Socialiștilor au elaborat o inițiativă legislativă potrivit căreia în anul școlar 2021-2022, câte o mie de lei urmează să primească peste 136 de mii de elevi din întreaga țară.

  Fracțiunea mai propune ca programul alimentației gratuite în școli să fie extins și pentru clasele a V-IX-a. În prezent, mese gratuite sunt oferite doar pentru elevii din clasele primare.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  facebook.com

   

  POLITICA

  Nu umblați cu nasul pe sus, dar apucați-vă de rezolvat criza energetică. Acest mesaj le-a transmis liderul PSRM, Igor Dodon, reprezentanților PAS.

  SOCIAL

  Majoritatea PAS nu susține proiectul de lege cu privire la instituirea unei noi prestații sociale - Capitalul familial, propus de deputații din fracțiunea Blocului...

  ECONOMIE

  Deputații din majoritatea parlamentară PAS au respins proiectul de lege cu privire la dublarea Fondului de subvenționare în dezvoltarea agriculturii și mediului rural, înaintat...

  POLITICA

  Blogger-ul Dragoș Galbur a comentat pe pagina sa de facebook alegerea noului Avocat al Poporului. Acesta s-a rezumat la un gând scurt dar plin...

  Copyright © 2021