Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  PAS împotriva lui Grosu

  Deputații din fracțiunea PAS nici nu aveau în gând să voteze propriul lor guvern. Despre aceasta a declarat deputatul PPDA Alexandr Slusari care a precizat că ieri, după consultările cu Igor Grosu, încă nu era clar dacă PAS va vota sau nu guvernul. Astăzi, înainte de ședința parlamentului, Grosu i-a spus lui Slusari că deputații PAS nu vor oferi vor de încredere cabinetului său.

  Alexandr Slusari, vicepreședintele Parlamentului, deputat PPDA

  ”Cu 5 minute înainte de începerea ședinței, candidatul la funcția de prim-ministru s-a apropiat de mine și mi-a spus că fracțiunea PAS nu va vota pentru propriul guvern. Declar acest lucru cu deplină responsabilitate. Aceasta este o batjocură la adresa țării. Aceasta este o trădare a intereselor și un joc pentru satisfacerea propriilor obiective politice”

  Și deputatul PPDA, Inga Grigoriu a venit cu un comentariu similar pe pagina sa de facebook în urma unei runde de consultări purtate cu Igor Grosu în data de 24 martie, atunci când candidatul propus de Maia Sandu a încercat să-și convingă colegii de Parlament să-I dea vot de încredere pentru a ajunge în fotoliul de premier.

  Inga Grigoriu deputat PPDA

  “Acest candidat, Igor Grosu ne-a anunțat sincer că nu are susținere din partea propriei formațiuni politice, deși a fost desemnat de un președinte, în spatele căruia s-a constatat că stă circa un milion de oameni după turul doi”.

  În cadrul unei discuții cu jurnaliștii, Igor Grosu a confirmat că nu există o poziție unanimă în rândul deputaților PAS cu privire la sprijinul cabinetului său, iar o decizie finală trebuia luată în cadrul ședinței în plen.

  Telegram channel

  a-tv.md

  TOP 24 de ore

  Facebook

  Copyright © 2021