Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Partidul “ȘOR”: Transportatorii din nordul și sudul țării, stopați și somați să nu aducă protestatari la Chișinău

  Partidul “ȘOR” informează că mai multe autobuze și microbuze, pline cu oameni din nordul și sudul țării, dornici să participe la protestul de astăzi, au fost oprite și împiedicate să se îndrepte spre Chișinău.

  “Protestatarii o acuză pe Maia Sandu și guvernarea PAS de incompetență și rea voință și cer demisia in corpore a actualei puteri și organizarea alegerilor prezidențiale și parlamentare anticipate.

  Mijloacele de transport au fost oprite de polițiști, la ieșirea din municipiul Bălți și Cimișlia, la indicația actualei puteri”, se arată în mesajul partidului “ȘOR”.

  După cum anterior a informat partidul “ȘOR”, Agenția Națională Transport Auto (ANTA) le-ar fi expediat mai multor transportatori mesaje, în formă scrisă, dar și verbale, prin care i-au amenințat că vor rămâne fără licență, dacă vor duce protestatari la mitingurile antiguvernamentale.

  “Referitor la protestul amplu de duminica trecută, 18 septembrie, mii de oameni au fost intimidați și împiedicați să ajungă la manifestație. De asemenea, mai multe mijloace de transport au fost întoarse din drum, iar șoferii au fost amenințați că vor avea probleme, dacă nu vor respecta “restricțiile””,se arată în mesajul formațiunii “ȘOR”.

  Amintim că astăzi, în capitală, urmează să aibă loc o amplă acțiune de protest, organizată de Partidul „ȘOR”, la care se așteaptă că vor lua parte circa 50 de mii de oameni. 

  Menționam că, în momentul scrierii acestei știri, serviciul de presă al PAS nu a comentat nicidecum declarațiile partidului “ȘOR”. De asemenea, poliția și reprezentații Agenției Naționale Transport Auto nu au venit cu o reacție în acest sens.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  partidulsor.nd

  TOP 24 de ore

  Facebook

  ECONOMIE

  Procesul adoptării proiectului de lege privind rambursarea TVA producătorilor agricoli s-a transformat întro bătaie de joc față de ramura agricolă, afectată puternic anul curent...

  Noutăţi

  După cum informează serviciul de presă al partidului „ȘOR”, deputații fracțiunii vor boicota și astăzi ședința legislativului, „așa cum o face în ultimele aproape...

  Noutăţi

  După cum informează serviciul de presă al Partodului “ȘOR”, manifestațiile antiguvernamentale, organizate de Partidul „ȘOR”, vor continua până când actuala guvernare a PAS și...

  Noutăţi

  După cum informează serviciul de presă al partidului “ȘOR”, aproximativ 60 de mii de oameni din diferite colțuri ale țării protestează astăzi împotriva regimului...

  Copyright © 2021