Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Partidul “ȘOR”: Șoferii care vor transporta oameni la protestul de astăzi, amenințați de ANTA

  Reprezentații partidului “ȘOR” informează că, partidul de guvernământîncearcă prin toate mijloacele să-i împiedice pe oameni să participe la protestul programat pentru ziua de astăzi în fața Președinției”.

  “Șoferii de microbuz care urmau să-i aducă pe oameni la protestul din Capitală au fost amenințați de reprezentanții Agenției Naționale Transport Auto că mijloacele de transport vor fi stopate.

  Cel puțin asta arată o notă pe care au primit-o transportatorii din partea ANTA. Astfel de mesaje au fost transmise mai multor transportatori și în formă scrisă, dar și verbal.

  De asemenea, ar fi fost amenințate și firmele de transport că vor rămâne fără licență dacă vor duce protestatari la mitingurile antiguvernamentale”, se menționează în mesajul partidului “ȘOR”.

  Amintim că, potrivit reprezentanților Partidului „ȘOR”, mii de protestatari nu ar fi ajuns la protestul din 18 septembrie, după ce microbuze pline cu oameni ar fi fost oprite abuziv în trafic, înainte de ajunge în Capitală.

  Menționăm că, în momentul scrierii acestei știri, reprezentanții Agenției Naționale Transport Auto nu au comentat nicidecum declarațiile partidului “ȘOR”. De asemenea, nici reprezentații serviciului de presă al PAS nu au comentat aceste declarații.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  partidulsor.md

  TOP 24 de ore

  Facebook

  Noutăţi

  După cum informează serviciul de presă al partidului „ȘOR”, deputații fracțiunii vor boicota și astăzi ședința legislativului, „așa cum o face în ultimele aproape...

  Noutăţi

  După cum informează serviciul de presă al Partodului “ȘOR”, manifestațiile antiguvernamentale, organizate de Partidul „ȘOR”, vor continua până când actuala guvernare a PAS și...

  Noutăţi

  După cum informează serviciul de presă al partidului “ȘOR”, aproximativ 60 de mii de oameni din diferite colțuri ale țării protestează astăzi împotriva regimului...

  Noutăţi

  Invitați în cadrul emisiunii „TEMA” de la postul de televiziune „Primul în Moldova”, juriștii Nicolae Eșanu și Vitalie Catană s-au expus cu privire la...

  Copyright © 2021