Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Noutăţi

  Partidul “ȘOR”, despre percheziții: Regimul Maiei Sandu a declanșat epurări în masă

  “Regimul dictatorial al Maiei Sandu a declanșat noi epurări în masă. Astăzi, sute de reprezentanți ai instituțiilor de forță participă la o amplă acțiune de intimidare, la nivel național, pentru a împiedica lumea să iasă la protestul de duminică”, se arată în mesajul serviciului de presă al partidului “ȘOR”.

  Serviciul de presă al formațiunii menționează că, “așa-numitul dosar al finanțării ilegale împotriva Partidului „ȘOR”, nu dă rezultate, iar protestele capătă o amploare din ce în ce mai mare”, prin urmare se pregătește “un nou dosar și anume „pentru pregătirea dezordinilor în masă”.

  „Dezordini în masă” sunt, în accepția lor, protestele pașnice și legale, care au loc în Chișinău și la care cetățenii Republicii Moldova își exprimă public nemulțumirea față de modul dezastruos în care PAS guvernează țara.

  Comunicăm că, în momentul de față, 8 reprezentanți ai Partidului „ȘOR” sunt reținuți în mod abuziv; 3 lideri locali sunt deținuți în Penitenciarul 13; 20 de persoane, dintre care 17 sunt președinți de organizații teritoriale, se află în arest la domiciliu; În cazul altor 3 persoane a fost aplicat control judiciar. 

  Astăzi, campania de hărțuire și intimidare a opoziției continuă, fiind organizate noi percheziții ilegale. Gruparea criminală, condusă de Maia Sandu, încearcă acum să-i izoleze și să-i reducă la tăcere pe toți oamenii cu autoritate, care manifestă o atitudine critică față de puterea actuală și au capacitate de mobilizare a cetățenilor.

  În aceste condiții, cetățenii Republicii Moldova sunt obligați să ia o atitudine fermă și să nu admită, în niciun caz, transformarea țării noastre într-un stat polițienesc, în care să domine frica și resemnarea. Toată lumea trebuie să iasă duminică, 6 noiembrie, în stradă, pentru a-și apăra dreptul de a trăi într-o țară liberă, democratică și prosperă”, menționează serviciul de presă al formațiunii.

  Menționăm că în momentul scrierii acestei știri, serviciul de presă al PAS, administrația prezidențială, guvernul, poliția, dar și procuratura nu au comentat nicidecum declarațiile serviciului de presă al partidului “ȘOR”.

  partidulsor.md

   

  Click to comment

  Leave a Reply

  Adresa ta de email nu va fi publicată.

  POLITICA

  Viceprim-ministrul Andrei Spînu a fost invitatul unei emisiuni a postului de televiziune româna „Digi24”, în cadrul căreia a fost rugat să răspundă la întrebarea...

  SOCIAL

  Locuitorii satului Dușmani din raionul Glodeni au primit un cadou de Anul Nou din partea echipei Partidului „ȘOR”. Localitatea a fost iluminată integral, după...

  POLITICA

  Executivul Asociației Judecătorilor din Republica Moldova își exprimă profunda îngrijorare față de conținutul declarației Președintelui Republicii Moldova, Maia Sandu, în cadrul emisiunii „În Context”...

  POLITICA

  Avocatul Iurie Mărgineanu, comentând declarațiile președintelui Maia Sandu făcute aseară la postul de televiziune „Moldova1”, a concluzionat că „în situația dată este o premisă...

  Copyright © 2021