Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • LUMEA

  Partidul președintelui ucrainean Vladimir Zelenski s-a prăbușit în sondaje

  Lovitură dură pentru președintele Ucrainei, Vladimir Zelenski. Partidul „Slujitorul Poporului” s-a prăbușit în sondaje.

  Potrivit ultimului studiu realizat de către sociologii de la Kiev, dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri în Rada Supremă, cele mai multe mandate ar obține formațiunea pro-rusă “Platforma de Opoziție – pentru viață”, pentru care sunt gata să-și dea votul 22,1% din cetățeni. Pe locul doi s-a clasat partidul fostului președinte ucrainean Petro Poroșenko – 19,3%, iar “Slujitorul Poporului” al lui Vladimir Zelenski ar obține doar 18,7%.

  Amintim că la alegerile parlamentare anticipate din Ucraina, care au avut loc în iulie 2019, partidul lui Zeleneski a obținut un scor record – 43,9% din voturi.

  socialistii.md

  Facebook

  LUMEA

  Un elicopter al forţelor aeriene uruguayene care transporta vaccinuri anti-COVID-19 s-a prăbuşit joi dimineaţă în provincia Rocha din sud-estul Uruguayului, relatează agenţia EFE.

  POLITICA

  Sociologul Doru Petruți face praf din așa-numitul exit-poll la telefon, anunțat astăzi pentru ziua alegerilor prezidențiale de IPP, Whatch Dog, CBS-AXA și care nu...

  POLITICA

  Absenteismul la aceste alegeri prezidențiale ar putea fi unul fără precedent. De această părere este analistul politic, Igor Volnițchi. El a afirmat, la o...

  Copyright © 2020