Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Parlamentul se va convoca în două ședințe în cadrul unei sesiuni extraordinare

  Biroul permanent al Parlamentului a decis convocarea forului legislativ în două ședințe a unei sesiuni extraordinare – pe 23 și 24 decembrie curent, a relatat Direcția generală comunicare ș relații publice a Legislativului.

  Miercuri, 23 decembrie, Parlamentul se va întruni în ședință plenară, cu începere de la ora 15:00, pentru a dezbate Moțiunea de cenzură asupra activității Guvernului, înaintată pe 16 decembrie.

  Joi, 24 decembrie, începând cu ora 11:00, va avea loc ședința solemnă de învestitură a Președintelui Republicii Moldova.

  moldpres.md

  ALEGEREA EDITORILOR

  Procurorul general Alexandr Stoianoglo spune că instituțiile colegiale, inclusiv Parlamentul și Guvernul ar putea fi trase la răspundere. Pedepsele pot fi aplicate în urma...

  POLITICA

  Parlamentul din legislatura a zecea poate fi dizolvat. Decizia a fost pronunțată de către președintele Curții Constituționale, Domnica Manole.

  POLITICA

  Parlamentul urmează să decidă, astăzi, asupra creării Comisiei de anchetă pentru elucidarea circumstanțelor presupusei răpiri a ex-judecătorului ucrainean, Nicolae Ceaus. Proiectul de hotărâre a...

  POLITICA

  Fostul președinte al Curții Constituționale Victor Pușcaș a explicat pentru Sputnik Moldova ce se poate întâmpla după eșuarea tentativei de învestire a Guvernului Grosu.

  Copyright © 2021