Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Parlamentul se va convoca în două ședințe în cadrul unei sesiuni extraordinare

  Biroul permanent al Parlamentului a decis convocarea forului legislativ în două ședințe a unei sesiuni extraordinare – pe 23 și 24 decembrie curent, a relatat Direcția generală comunicare ș relații publice a Legislativului.

  Miercuri, 23 decembrie, Parlamentul se va întruni în ședință plenară, cu începere de la ora 15:00, pentru a dezbate Moțiunea de cenzură asupra activității Guvernului, înaintată pe 16 decembrie.

  Joi, 24 decembrie, începând cu ora 11:00, va avea loc ședința solemnă de învestitură a Președintelui Republicii Moldova.

  moldpres.md

  TOP 24 de ore

  Facebook

  POLITICA

  Parlamentul din legislatura a zecea poate fi dizolvat. Decizia a fost pronunțată de către președintele Curții Constituționale, Domnica Manole.

  POLITICA

  Parlamentul urmează să decidă, astăzi, asupra creării Comisiei de anchetă pentru elucidarea circumstanțelor presupusei răpiri a ex-judecătorului ucrainean, Nicolae Ceaus. Proiectul de hotărâre a...

  POLITICA

  Fostul președinte al Curții Constituționale Victor Pușcaș a explicat pentru Sputnik Moldova ce se poate întâmpla după eșuarea tentativei de învestire a Guvernului Grosu.

  POLITICA

  Parlamentul nu poate fi dizolvat, dacă există un candidat al majorității deputaților. Despre aceasta președintele PSRM, Igor Dodon, a declarat în cadrul emisiunii live.

  Copyright © 2021