Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte Accent INFO

  Parlamentul, blocat din nou

  Apelul autorităților la bun simț și maturitate politică nu au dat rezultate. Și astăzi, deputații PAS, PPDA, Pro Moldova și ȘOR au boicotat ședința Parlamentului, care a fost amânată din lipsă de cvorum.

  ZINAIDA GRECEANÎI, PREȘEDINTELE PARLAMENTULUI

  «Nu vă pare interesantă această situație, stimați colegi. Foarte interesant, colegii noștri deja a treia oară boicotează ședințele plenare, doi din ei, am informație în scris că vor boicota în continuare ședințele. A avut loc ședința biroului permanent, am discutat situația, acum dacă colegii nu s-au prezentat, constat lipsa cvorumului în sală, deaceea stimați colegi cu 50 de deputați nu putem petrece ședința”

  Zinaida Greceanîi a declarat că miercuri va avea loc ședința a Biroului permanent al Parlamentului, în cadrul căreia va fi discutată problema boicotului opoziției. Reamintim că astăzi a fost a treia ședință consecutivă, blocată de deputații din opoziție. În cadrul ședinței de astăzi, premierul Ion Chicu trebuia să prezinte proiectele de lege pentru care guvernul și-a asumat răspunderea. Unul dintre acestea vizează sprijinul financiar de 100 de milioane de euro din partea Uniunii Europene.

  Copyright © 2020