Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • ECONOMIE

  Parlamentul a aprobat demisia lui Octavian Calmîc din funcția de director ANRE

  Parlamentul a aprobat astăzi demisia lui Octavian Calmîc din funcția de director al Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică (ANRE).

  Decizia a fost aprobată, după ce Calmîc a depus o cerere de demisie la data de 15 iulie curent.

  Totodată, Comisia parlamentară economie, buget și finanțe va organiza un concurs de selectare a candidatului pentru postul vacant.

  Octavian Calmîc a fost numit director ANRE în martie 2019. În perioada 2016-2017 a fost ministru al Economiei în Guvernul condus de Pavel Filip.

  Consiliul de administrație al Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică este format din cinci directori, care sunt numiți în funcție de către Legislativ, pe bază de concurs.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  moldpres.md

  TOP 24 de ore

  Facebook

  ALEGEREA EDITORILOR

  Procurorul general Alexandr Stoianoglo spune că instituțiile colegiale, inclusiv Parlamentul și Guvernul ar putea fi trase la răspundere. Pedepsele pot fi aplicate în urma...

  POLITICA

  Parlamentul din legislatura a zecea poate fi dizolvat. Decizia a fost pronunțată de către președintele Curții Constituționale, Domnica Manole.

  POLITICA

  Parlamentul urmează să decidă, astăzi, asupra creării Comisiei de anchetă pentru elucidarea circumstanțelor presupusei răpiri a ex-judecătorului ucrainean, Nicolae Ceaus. Proiectul de hotărâre a...

  POLITICA

  Fostul președinte al Curții Constituționale Victor Pușcaș a explicat pentru Sputnik Moldova ce se poate întâmpla după eșuarea tentativei de învestire a Guvernului Grosu.

  Copyright © 2021