Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • LUMEA

  Parisul și zona din jurul orașului Marsilia, declarate „zone roșii” din cauza creșterii cazurilor COVID

  Guvernul francez a declarat capitala Paris şi departamentul sudic Bouches-du-Rhône, din jurul oraşului Marsilia, drept zone „roşii” cu risc ridicat de contagiune cu noul coronavirus.

  Eiffel Tower or Tour Eiffel aerial view, is a wrought iron lattice tower on the Champ de Mars in Paris, France

  Decretul publicat vineri autorizează administraţiile locale să limiteze circulaţia persoanelor şi a vehiculelor, să restricţioneze accesul la transportul public şi călătorii aeriene, să limiteze accesul în clădiri publice şi să închidă unele unităţi unde există risc ridicat de infectare.

  Decizia a fost luată în urma creşterii puternice a numărului de infectări cu noul coronavirus în ultimele două săptămâni.

  digi24.ro

  Facebook

  POLITICA

  Gafa monumentală a Maiei Sandu la Palatul Elysee din Paris a fost comentată de către fostul șef al statului, Igor Dodon. În cadrul emisiunii...

  LUMEA

  Autorităţile din Paris au închis accesul în mai multe sectoare de pe malurile fluviului Sena, luni, din cauza riscului de inundaţii, informează DPA.

  LUMEA

  Situația se agravează din nou în spitalele din Italia, mai ales în nordul și sudul țării, unde patru regiuni sunt zone roșii și au...

  Copyright © 2021