Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Parcul Dendrariu din Chișinău intră în lucrări de modernizare

  Lucrările de modernizare a Î.M. Parcul Dendrariu din sectorul Buiucani al capitalei continuă. Potrivit primarului general Ion Ceban, în prezent este înlocuit pavajul vechi de pe aleea din Zona Rozariu şi sunt instalate două blocuri sanitare noi.

  „În curând vor fi asfaltate alte două alei din parc, va fi instalat sistem de irigare, dar şi extins şi modernizat iluminatul. Recent a fost deschisă pentru vizitatori o nouă poartă de acces în Parcul Dendrariu, din str. E. Coca. Aceasta a fost amenajată pentru a evita aglomeraţia şi fluxul mare de oameni la poarta centrală”, a punctat Ceban.

  Amintim că totodată, sunt efectuate lucrări la amenajare pentru a deschide o altă poartă din str. V. Lupu intersecție cu str. A. Mateevici.

  ionceban.md

  Facebook

  SOCIAL

  Lucrările de reparație a străzii Albișoara continuă, iar astăzi a început așternerea stratului de egalizare, după care începe asfaltarea carosabilului.

  SOCIAL

  În scuarul Kiev, de lângă pretura sectorului Rîșcani al capitalei, continuă lucrările de renovare a acestui colțișor verde. Anunțul a fost făcut de primarul...

  SOCIAL

  Deși nu a funcționat o perioadă de timp, din februarie și până în iunie s-au realizat mai multe acțiuni pentru dezvoltarea Întreprinderii Piața Centrală.

  SOCIAL

  Lucrările de modernizare a Pieței Centrale ar putea începe în luna august. Cel puțin asta a spus primarul general al capitalei, Ion Ceban, în...

  Copyright © 2021