Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Parcul „Alunelul” va fi gata de Hramul Orașului. Ion Ceban: 60 la sută din lucrări sunt gata

  Lucrările de amenajare a Parcului „Alunelul” vor fi gata în preajma sărbătorii Hramului Chișinăului. Despre aceasta a anunțat primarul general al capitalei Ion Ceban în urma unei vizite la șantierul din acea zonă. Potrivit acestuia, actualmente 60 la sută din lucrări sunt gata.

  „În prezent sunt efectuate ultimele lucrări de construcţie a scenei amplasate în zona teatrului de vară. Amenajată este şi zona adiacentă, unde vom avea piste pentru biciclişti. 70 % din lucrările de instalare a reţelelor de iluminat şi irigare sunt deja executate”, a punctat Ceban.

  La fel, se lucrează la construcţia celor două havuzuri muzicale, ce vor avea și iluminat decorativ.

  Totodată, a fost construit terenul de sport, iar în zonă urmează să fie amenajat şi un teren de joacă pentru copii.

  Primarul a mai adăugat că amenajată este şi zona rondului din faţa Parcului „Alunelul”, unde vor fi locuri de parcare.

  „Preconizăm să finalizăm amenajarea Parcului „Alunelul” Parcului „Alunelul” către Hramul Oraşului. Actualmente 60 la sută din lucrări sunt gata.

  În prezent sunt efectuate ultimele lucrări de construcţie a scenei amplasate în zona teatrului de vară. Amenajată este şi zona adiacentă, unde vom avea piste pentru biciclişti. 70 % din lucrările de instalare a reţelelor de iluminat şi irigare sunt deja executate. La fel, se lucrează la construcţia celor două havuzuri muzicale, ce vor avea și iluminat decorativ. Totodată, a fost construit terenul de sport, iar în zonă urmează să fie amenajat şi un teren de joacă pentru copii. Amenajat este şi zona rondului din faţa Parcului „Alunelul”, unde vom avea şi locuri de parcare”, a conchis Ion Ceban.

  ionceban.md

  Facebook

  SOCIAL

  Membrii consiliilor de administrare a întreprinderilor municipale primesc un salariu mai mare decât al conducerii administrației publice locale din capitală.

  SOCIAL

  Primarul general, Ion Ceban, a primit astăzi vizita de curtoazie a noului ambasador al Republicii Austria la Chișinău, Stella Avallone.

  POLITICA

  PSRM este gata să acorde Primăriei Chișinău tot suportul necesar în soluționarea problemelor din municipiu și realizării obiectivelor propuse. Despre aceasta l-a anunțat președintele...

  POLITICA

  Ion Ceban spune că își va duce mandatul de primar general până la capăt, întrucât vrea o capitală adevărată, mult mai confortabilă pentru locuitori....

  Copyright © 2020