Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  Parcare modernă în capitală

  Veste bună pentru șoferi! O parcare modernă gratuită a fost amenejată în aceste zile lângă Parcul „Alunelul” din sectorul Buiucani al Capitalei. Pentru lucrări s-au cheltuit în jur de 300 de mii de lei, bani alocați din bugetul municipal. Șoferii sunt bucuroși că autoritățile municipale au făcut regulă anume în această zonă a orașului, care este destul de aglomerată.

  Noua parcare de pe strada Calea Ieșilor, poate fi numită cu adevărat una modernă. Aceasta dispune de 34 de locuri delimitate prin benzi de separare. Parcarea este asflatată și înconjurată de piloni, iar la intrări și ieșiri au fost instalate bariere prin care se verifică intrările și ieșirile.

  VADIM BRÎNZANIUC, pretor, sectorul Buiucani

  “Este una dintre cele mai populare zone ale sectorului Buiucani, dar și ale Chișinăului, în special de când a fost inugurat parcul și ne-am dorit a amenaja zona, și a oferi oamenilor o parcare care să arate cum arată.”

  Vadim Brînzaniuc ne-a spus că tot astăzi, aici vor fi instalate camere de supraveghere. Așa cum era și de așteptat, cei mai bucuroși au fost șoferii.

  “Mulțumim conducerii Capitalei pentru că au creat astfel de parcări. Nouă, șoferilor, ne este foarte comod. Ideea este bună și va ușura munca conducătorilor auto”.

  „E mai regulă, fiindcă la noi, până nu desenezi și nu faci parcare, omul nu știe unde să parcheze, și asta e o regulă care ne face mai corecți.”

  „Ca staționare e perfect, ca oprire, mă rog.. depinde unde sunt amplasate parcările, în rest…să dea Domnul, mai mult!”

  „E gratuit, asta e principalul că e gratuit.”

  Lucrările pentru amenajarea noii parcări de pe strada Calea Ieșilor au început la sfârșitul lunii august și au durat aproape două luni.

  Telegram channel

  a-tv.md

  Facebook

  Copyright © 2021