Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Pagubele provocate de deputații PAS și DA în parlament se ridică la peste 60 de mii de lei

  Pagubele provocate de deputații PAS și DA în parlament se ridică la peste 60 de mii de lei. Anunțul a fost făcut de Secretarul general al Parlamentului, Adrian Albu. Acesta a precizat că mai mult aparataj electronic s-a deteriorat total, iar suma prejudiciului este de aproape 16 mii de lei. Totodată, o parte din utilaj a fost distrusă parțial, prejudiciul fiind de 46 de mii lei.

  Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, a solicitat să se facă o investigație internă și să se stabilească concret cine se face vinovat de deteriorarea bunurilor Parlamentului, procurate din banii publici.

  ”Dacă vom continua tot așa nu vom avea din nou unde munci, vom căuta să închiriem clădiri. Noi nu facem economii ca cineva să își bată joc”, a spus Greceanîi.

  Deputații PSRM au cerut ca cei care se fac vinovați de bunurile distruse în Parlament să achite reparația din propriul buzunar.

  Amintim, în cadrul ședinței de joi a Parlamentului, deputații PAS au blocat tribuna, au smuls mai multe microfoane, iar președintele fracțiunii PAS, Igor Grosu, a aruncat apă peste utilaj. În rezultat, a ars întregul bloc electronic amplasat pe masa președintelui Parlamentului.

  a-tv.md

  ECONOMIE

  Parlamentul va opera unele modificări tehnice la bugetul de sat necesare pentru a aplica, din 01 aprilie, noua modalitate de indexare a pensiilor și...

  SOCIAL

  Ședința Parlamentului de astăzi, 23 martie, a început cu o veste tristă. Speakerul Zinaida Greceanîi a anunțat că a decedat marele scriitor Nicolae Dabija....

  POLITICA

  Peste 20 de președinți de raioane au semnat o adresare către președintele țării Maia Sandu prin care cer să fie inițiat un dialog cu...

  POLITICA

  Parlamentul se va întruni, vineri, 12 martie, în ședință plenară. Decizia a fost luată în ajun de Biroul permanent al Parlamentului.

  Copyright © 2020