Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  OrheiLand dă startul Noului An: Toate distracțiile sunt gratuite! Cei care vor petrece noaptea dintre ani în cel mai mare parc de distracții din țară, vor avea parte de mai multe surprize

  În seara de 31 decembrie, toată lumea este așteptată la OrheiLand, pentru a întâmpina Noul An într-o atmosferă de poveste și unde totul este gratuit. Acest loc de basm este OrheiLand!

  Cei care vor petrece noaptea dintre ani la Orhei, în cel mai mare parc de distracții din țară, vor avea parte de mai multe surprize, dar și de un spectacol de artificii.

  Fiecare dorință și fiecare gând bun să devină posibile. Acest loc de basm este OrheiLand! Cei care vor petrece noaptea dintre ani la Orhei, în cel mai mare parc de distracții din țară, vor avea parte de mai multe surprize, dar și de un spectacol de artificii”, anunță serviciul de presă al formațiunii politice.

  Potrivit acestuia, organizatorii au pregătit un program de divertisment atât pentru copii, cât și pentru adulți. Astfel, în 31 decembrie, începând cu ora 17:00, va avea loc un show de dans pe gheața patinoarului amplasat pe teritoriul OrheiLand. Intrarea este gratuită pentru toți vizitatorii.

  La ora 21:30, va începe un concert de excepție la care vor evolua artiști autohtoni, dar și din străinătate. Publicul va fi încântat de un spectacol de fanfară a Moșilor Crăciun. Ulterior, va avea loc un concurs interactiv, în cadrul căruia vor fi oferite cadouri.

  Atmosfera de sărbătoare va fi întreținută de îndrăgita interpretă de muzică populară Carolina Prepelița, dar și de Live Beat orchestra și Dj Oliver WolfRick. Surpriza serii va fi muzicianul Shantel din Germania.

  Startul sezonului de iarnă de la OrheiLand a fost dat în 24 decembrie, odată cu deschiderea celui mai frumos Târg de Crăciun din țară, acolo unde fiecare are posibilitatea să se delecteze cu diferite bunătăți.

  Atmosferă de la OrheiLand este una de basm. Îmbrăcat cu straie de sărbătoare, decorat cu perdele de lumini și decorațiuni care mai de care, municipiul Orhei și parcul OrheiLand îi așteaptă cu drag pe vizitatori zilnic, între orele 10:00 și 20:00.

  Copiii și părinții pot petrece clipe minunate împreună, se pot plimba și face fotografii lângă bradul impunător, care atrage toate privirile.

  Atât cei mici, cât și adulții amatori de senzații tari își pot lua doza de adrenalină la echipamentele de distracție și patinoarul de pe teritoriul parcului, unde totul este gratuit.

  partidulsor.md

  Facebook

  Copyright © 2021