Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  Voronin, Omul secolului

  Cele mai notorii personalități din țară s-au învrednicit de premiul Omul Anului-2020. Concursul, este organizat anual de o revistă de la noi, iar moldovenii sunt cei care decid cine merită să se regăsească pe piedestal. Tradițional, în acest an, statueta a ajuns în mâinile celor mai buni interpreți, bloggeri, oameni de afaceri, actori și politicieni. Printre câștigători s-au regăsit liderul PCRM, Vladimir Voronin care s-a învrednicit de nominalizarea ”Omul secolului” dar și primarul general, Ion Ceban.

  Deja de 14 ani, o revistă de la noi adună cele mai importante nume din diverse domenii, după care publicul își alege favoriții prin intermediul votului online. Pe 22 mai, ogranizatorii au făcut totalurile, iar câștigătorii concursului au urcat în scenă pentru a-și ridica premiul. Iar dacă pentru unii nominalizarea la această festivitate a devenit deja o normalitate, atuncii pe unii premianți i-a luat prin suprindere. În această categorie s-a regăsit și liderul PCRM, Vladimir Voronin.

  Vladimir Voronin președintele PCRM

  «Nu știu care a fost criteriul de selecție. Cert este că pentru mine a fost adevărată surpriză, întrucât eu nu fac parte din lumea mondenă. Eu cred că acest premiu are legătură cu activitatea de președinte al țării. Iată de aici vine decizia lor. Scopul meu de mai departe este să facem lucruri concrete care ar contribui la dezvoltarea Moldovei. Așa încât moldovenii să trăiască bine, iar țara noastră să fie recunoscută atât de UE, cât și alte țări».

  Un alt câștigător la categoria „politică„ este și primarul general, Ion Ceban. Edilul le-a mulțumit pentru succes colegilor și chișinăuienilor.

  Ion Ceban primar general, mun. Chișinău

  „Iar, premiile care eventual, le primesc eu le pot cataloga ca ale echipei. Avem o echipă bună cu experiență care muncește mult și fără dumnevoastră cred că nu ar fi posibil să facem, să mișcăm lucrurile înainte.„

  Evenimentul s-a desfășurat într-un restaurant de fițe din capitală și a avut loc cu respectarea tuturor măsurilor de protecție anti-covid.

  a-tv.md

  Telegram channel

  Copyright © 2021