Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • LUMEA

  Olanda va introduce noi restricţii. Cazurile noi de COVID au crescut cu 45% într-o săptămână

  Olanda va introduce noi restricţii legate de coronavirus în această săptămână, pentru a încerca să reducă incidenţa epidemiei de COVID-19, a anunţat luni ministrul olandez al sănătăţii Hugo de Jonge, potrivit Reuters.

  Ţările de Jos vor introduce noi restricţii legate de coronavirus în această săptămână, pentru a încerca să reducă incidenţa epidemiei de COVID-19, a anunţat luni ministrul olandez al sănătăţii Hugo de Jonge, potrivit Reuters.

  „Suntem nevoiţi să luăm noi măsuri. Numărul pacienţilor COVID-19 din spitale creşte rapid”, a declarat De Jonge. El nu a oferit detalii despre noile măsuri, care urmează să fie decise marţi.

  Postul de televiziune NOS a informat că probabil guvernul va impune obligativitatea măştii sanitare în numeroase locuri publice şi va extinde utilizarea certificatului COVID-19 ca dovadă a vaccinării sau a testării negative recente.

  Numărul noilor cazuri de infectare cu SARS-CoV-2 în Olanda este în creştere de o lună, săptămâna trecută atingând cel mai mare nivel începând din luna iulie, potrivit Agerpres.

  digi24.ro

  Facebook

  LUMEA

  Coreea de Nord a anunţat joi primul caz de infectare cu COVID-19 de la începutul pandemiei, informează AFP şi Reuters.

  LUMEA

  China a raportat luni trei decese asociate COVID-19 la Shanghai, primele anunţate în mod oficial după decretarea unui nou lockdown la sfârşitul lunii martie...

  SOCIAL

  Autoritățile locale din Chișinău au suspendat activitatea a trei proiecte de imunizare destinate locuitorilor capitalei.

  SOCIAL

  Alte 226 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate în Republica Moldova. Din numărul total de cazuri două sunt asociate cu...

  Copyright © 2021