Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Odnostalco, către deputații PAS: comisiile parlamentare nu sunt SRL-uri și nici ONG-uri

  Remarca a venit în contextul în care un vicepreședinte PAS al Comisiei pentru drepturile omului și relații interetnice a convocat comisia în ședință, fără ca să anunțe președintele acestei comisii, deținută de un deputat din partea Blocului Comuniștilor și Socialiștilor. Socialistul a atenționat că decizia luată de deputatul PAS contravine Regulamentului Parlamentului.

  ”Dacă vorbim de comisii, aș vrea ca președinții din partea partidului de guvernământ să țină cont că aceste comisii nu sunt un SRL sau organizația lor obștească. Și trebuie respectați toți membrii comisii”, a declarat deputatul PSRM.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  Telegram channel

  a-tv.md

  POLITICA

  Guvernarea a inițiat o campanie de intimidare a opoziției, pentru a distrage atenția cetățenilor de la dosarele de rezonanță în care au fost implicați...

  POLITICA

  Secretarul executiv al PSRM, Vlad Batîrncea, a transmis un mesaj de felicitare tuturor veteranilor, tuturor cetățenilor Republicii Moldova cu prilejul Victoriei în Marele Război...

  SOCIAL

  Biserica Ortodoxă îl prăznuiește astăzi pe Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, Purtătorul de Biruință, unul dintre cei mai cunoscuți și onorați sfinți ai creștinismului.

  POLITICA

  Afirmația îi aparține deputatului BCS Vladimir Odnostalco, și a fost făcută în cadrul emisiunii ”TEMA” de la postul de televiziune ”Primul în Moldova”.

  Copyright © 2021