Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Occidentul recunoaște că Igor Dodon este politicianul cu cele mai mari șanse la prezidențiale

  Partenerii occidentali ai Republicii Moldova recunosc faptul că actualul șef al statului, Igor Dodon, are cele mai mari șanse la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie. Totodată, aceștia declară că indiferent de rezultatele scrutinului, partidele de dreapta oricum vor trebui să formeze o coaliție cu PSRM. Despre aceasta Igor Dodon a povestit în cadrul emisiunii “Președintele Răspunde”.

  „Eu am discuții cu mai mulți parteneri, inclusiv din Occident, care spun foarte clar – noi înțelegem că dvs aveți cele mai mari șanse să învingeți. Noi înțelegem că indiferent de ce se va întâmpla, dvs rămâneți liderul cu cea mai mare încredere din partea populației și aveți un bazin electoral foarte mare. Fără PSRM și liderul neformal al socialiștilor, adică Igor Dodon, va fi foarte dificil de creat majorități parlamentare, guverne, atât în următoarea jumătate de an, cât și peste un an, doi sau trei”.

  În acest context, Igor Dodon a chemat-o pe Maia Sandu, dar și pe alți contracandidați de dreapta, să nu se grăbească cu declarații, care, ulterior, ar putea să le șifoneze și mai tare imaginea.

  „Nimic nu se uită. Și pe urmă alegătorii voștri o să vă întrebe: De ce ai fost așa de principial? Și stupid o să arate nu Dodon, dar dvs, când o să veniți și o să sărutați drapelul, când vă vom numi într-o funcție sau alta într-o eventuală coaliție”, a conchis președintele.

  a-tv.md

  POLITICA

  Partenerii occidentali promovează standarde duble față de autoritățile din Republica Moldova. Despre aceasta a vorbit președintele PSRM, Igor Dodon, în cadrul unei emisiuni televizate.

  ALEGEREA EDITORILOR

  Se creează impresia că pentru Maia Sandu și PAS campania electorală nu s-a încheiat, ei în continuare se pregătesc de turul trei al alegerilor...

  POLITICA

  Igor Dodon este gata să discute cu Maia Sandu despre cine va guverna țara până la alegerile parlamentare anticipate și când trebuie să aibă...

  POLITICA

  Președintele Igor Dodon a declarat că a trăit un sentiment de deja vu duminică, când Maia Sandu a organizat în centrul Chișinăului un protest....

  Copyright © 2020