Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  Observatorii CSI despre scrutin

  Misiunea de observatori CSI nu a înregistrat nereguli grave la alegerile parlamentare anticipate din Moldova. Șeful misiunii, Dmitry Kobitsky, a menționat despre aceasta în cadrul unei conferință de presă, precizând că acest verdict a fost emis de observatorii misiunii pe baza a 452 secții de votare pe care le-au vizitat în Moldova și în afara țării. Observatorii au remarcat, de asemenea, buna organizare a procesului electoral de către Comisia Electorală Centrală, subliniind că această campanie electorală a fost caracterizată de o rivalitate intensă între concurenții electorali.

  Dmitry Kobitsky – șeful misiunii de observatory CSI (IPA CSI)

  „Potrivit observatorilor din CSI, votarea a avut loc într-o atmosferă calmă. Membrii misiunii au fost prezenți la numărarea voturilor și au observat că această procedură a fost efectuată în conformitate cu cerințele Codului electoral. Observatorii CSI nu au înregistrat nicio încălcare care ar putea avea un impact asupra rezultatelor alegerilor. „

  Este demn de remarcat faptul că misiunea de observatori ai CSI se află în Republica Moldova din data de 24 iunie, monitorizând atât procesul preelectoral, cât și procesul electoral în sine în ziua alegerilor parlamentare anticipate. Misiunea a inclus 130 de observatori din 8 state membre CSI.

  Telegram channel

  a-tv.md

  Facebook

  Copyright © 2021