Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  O porțiune a trotuarului de pe strada Kiev a intrat în reparație

  O porţiune din trotuarul de pe str. Kiev a intrat în reparație. Potrivit primarului Ion Ceban, lucrările sunt efectuate de către un agent economic.

  Edilul afirmă că în loc de asfaltul care este plasat, se aplică pavaj. „Astfel de propuneri au venit din partea mai multor agenți economici, care vor să se implice”, mai punctează edilul într-o postare pe pagina sa de Facebook.

  Totodată, în sectorul Rîșcani, sunt în toi lucrările de reparație capitală a pasajului subteran de pe str. A Russo, 2/1. Sunt reabilitate scările dinspre str. Kiev, după ce anterior au fost curățați pereţii.

  Ceban spune că continuare vor fi reabilitaţi pereţii cu material antivandal, va fi aplicată pardoseala, vor fi instalate copertinele la intrările în pasaj, va fi montat în interior un sistem de iluminat şi vor fi amenajate rampe de acces pentru persoanele cu dizabilități locomotorii.

  Primarul general a subliniat că în paralel, sunt desfăşurate lucrări de reparaţie a trotuarului de pe bulevardul Moscova, pe ambele părți.

  „Actualmente se lucrează în perimetrul str. A. Russo şi str. M. Costin. Reabilitarea integrală a trotuarului de pe bd. Moscova este preconizată de a fi încheiată la sfârșitul verii”, a conchis acesta.

  SOCIAL

  Lucrările de reparaţie pe strada Albişoara sunt în toi. Actualmente se lucrează în perimetrul str. Iu. Gagarin–Ismail, pe o porţiune de 900 de metri...

  SOCIAL

  Pentru implementarea parcărilor cu plată în capitală sunt consultați cei mai buni specialiști. Despre aceasta spune primarul general Ion Ceban, care afirmă că grupul...

  SOCIAL

  Părinții trebuie să cunoască cum vor activa grădinițele și școlile de la 1 septembrie. În cadrul ședinței de astăzi a Primăriei Chișinău, edilul Ion...

  SOCIAL

  Primarul general Ion Ceban avertizează actuala conducere a Î.M. Regia Autosalubritate ca să nu oblige angajații să protesteze pentru Eugeniu Axentiev. Ceban spune că...

  Copyright © 2020