Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  O porțiune a trotuarului de pe strada Kiev a intrat în reparație

  O porţiune din trotuarul de pe str. Kiev a intrat în reparație. Potrivit primarului Ion Ceban, lucrările sunt efectuate de către un agent economic.

  Edilul afirmă că în loc de asfaltul care este plasat, se aplică pavaj. „Astfel de propuneri au venit din partea mai multor agenți economici, care vor să se implice”, mai punctează edilul într-o postare pe pagina sa de Facebook.

  Totodată, în sectorul Rîșcani, sunt în toi lucrările de reparație capitală a pasajului subteran de pe str. A Russo, 2/1. Sunt reabilitate scările dinspre str. Kiev, după ce anterior au fost curățați pereţii.

  Ceban spune că continuare vor fi reabilitaţi pereţii cu material antivandal, va fi aplicată pardoseala, vor fi instalate copertinele la intrările în pasaj, va fi montat în interior un sistem de iluminat şi vor fi amenajate rampe de acces pentru persoanele cu dizabilități locomotorii.

  Primarul general a subliniat că în paralel, sunt desfăşurate lucrări de reparaţie a trotuarului de pe bulevardul Moscova, pe ambele părți.

  „Actualmente se lucrează în perimetrul str. A. Russo şi str. M. Costin. Reabilitarea integrală a trotuarului de pe bd. Moscova este preconizată de a fi încheiată la sfârșitul verii”, a conchis acesta.

  Facebook

  SOCIAL

  Un lot de 8 troleibuze clasice, de ultimă generație, achiziționate de la uzina din Minsk, au ajuns la Chișinău și urmează a fi asamblate...

  SOCIAL

  Veste bună de la primarul general Ion Ceban. O nouă grădiniţă reabilitată în comuna Băcioi. Potrivit acestuia, Grădinița nr. 171 din comuna Băcioi, care...

  SOCIAL

  Administrația municipiului Chișinău va evacua până la data de 10 ianuarie gheretele care nu au documente valabile de amplasare, transmite Moldpres.

  POLITICA

  PSRM trebuie să implementeze strategia pașilor mici. În această luptă, vor rezista doar cei, care fac mai puține greșeli. Declarația a fost făcută de...

  Copyright © 2020