Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  O nouă zi, noi scumpiri

  Astăzi, majoritatea benzinăriilor din țară au întâlnit din nou șoferii cu prețuri noi mai mari decât ieri și potrivit ultimelor tendințe, se pare că mai mici decât mâine. Aceasta, este deja a cincea majorare de la începutul acestei luni. Șoferii sunt încă rezervați în privința comentariilor referitor la tendințele de pe piața combustibililor din Moldova, dar spun că ar fi mai bine dacă salariul ar crește în fiecare zi, și nu prețurile la combustibili.

  Prețuri mai mari la combustibil? Bineînțeles că sunt împotrivă, nu sunt deloc de acord cu asta. De ce? Pentru că nu au nimic de făcut „.

  „Dacă credem zvonurile, se întâmplă peste tot în Europa, nu este doar aici. Ce ar trebui să facă șoferii? Poate că pot face grevă, poate că atunci se va schimba ceva „.

  «Dacă e să comparăm cu salariile atunci este extrem de scump».

  „Ei bine, nu știu, probabil că voi merge cu bicicleta sau așa ceva, nu văd nicio altă ieșire. Oamenii au un salariu mic și nu putem face față tuturor costurilor. „

  Astăzi, Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică a stabilit prețul maxim la benzină de 20,61 lei, sau cu 0,09 lei mai mult. Totodată, plafonul pentru motorină este de 16,66 lei, cu 0,03 lei mai mult, decât ieri. Amintim că, Parlamentul a adoptat în lectură finală proiectul de lege privind piața produselor petroliere. Documentul adoptat de majoritatea PAS și criticat de experți prevede că ANRE va stabili prețurile maxime de comercializare cu amănuntul a produselor petroliere în fiecare zi lucrătoare.

  Telegram channel

  a-tv.md

  Facebook

  Copyright © 2021