Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  O nouă rudă angajată de guvernarea PAS

  Lista rudelor angajate în Guvernul PAS se completează cu încă o persoană. Este vorba despre noul director al Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor (ANSA), Radu Mustață, numit în funcție de Executiv la ședința de săptămâna aceasta.

  Canalul de Telegram Bazar politic scrie că Mustață este nepotul lui Valeriu Streleț, fost premier PLDM, care are interese în agricultură, fiind proprietarul unei companii “Bioprotect”.

  Potrivit sursei, pe lângă faptul că noul șef de la ANSA este nepotul liberal-democratului Streleț, fost coleg de partid și de Guvern al Maiei Sandu și al altor lideri din PAS, acesta a fost angajat în compania “Bioprotect.

  De remarcat că în CV-ul lui Radu Musteață nu figurează informația că acesta a lucrat la compania condusă de unchiul său. Canalul de Telegram Bazar politic atrage atenția că este evident că această omisiune a fost concertată, deoarece numele lui Radu Musteață a dispărut și de pe site-ul firmei lui Streleț. Totuși, sursa prezintă un link care duce la pagina unde Radu Musteață era prezentat ca și membru al echipei (team): https://bioprotect.md/team/radu-musteata/?fbclid=IwAR3ttRo2Lk5pD-0u7Nh0p4o-4ZELOf91aeNjIocMm85bU41O4sP1tB6SkKI, însă pagina nu mai este disponibilă.

  Amintim, verișoara Maiei Sandu, Anastasia Taburcean, este angajată în funcția de purtător de cuvânt în Guvernul condus de Natalia Gavrilița. O altă verișoară a președintelui țării, Tatiana Babin, este șefa de cabinet al președintelui Parlamentului, Igor Grosu.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  Telegram

  Facebook

  Copyright © 2021