Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  O nouă premieră

  Teatrul de cameră pentru tineret „Totem” și-a deschis larg porțile pentru public. Noul, al treilea sezon va starta cu tragicomedia absurdă „Tovarășul Harms”. Regizorul și actorii promit o atmosferă neobișnuită pentru spectator iar echipa noastră de filmare a aflat din culise, momente și detalii.

  Energic, îndrăzneț și curajos așa va starta tânărul teatru „Totem” în noul său sezon teatral. Prima reprezentație a teatrului după vacanță va avea loc chiar vinerea aceasta. Premiera tragicomediei „Tovarășul Harms” se bazează pe poveștile scriitorului și dramaturgului sovietic Daniil Harms. Regizorul șef, Daniel Muntean a remarcat faptul că publicul trebuie să aștepte ilustrații ale textului, ca în teatrul clasic. Totul va fi construit pe simboluri și conexiuni cauză-efect.

  Daniel Muntean, director artistic, Teatrul „Totem”

  „Un fel de vizualizare absurdă a vieții Uniunii Sovietice, a cetățenilor sovietici. Avem atât tragedie, cât și comedie, deci aceasta este o tragicomedie absurdă. Spectatorul va trebui să asculte textul, să se uite la ceea ce se întâmplă pe scenă și să combine totul într-un anumit simbol, pe care sper că îl vor înțelege, dar poate nu. Dar am încercat să-l fac cât mai clar posibil „.

  Vitalie Pavliucov, actor Teatrul „ТОТЕМ”

  „Nu avem nimic în piesă pe care să te poți baza și să spui că lauzi sau insulți ceva. Nu promovăm nimic. Arătăm timpul cu avantajele și dezavantajele noastre, la fel ca oricând. „

  Liusea Triteakova joacă al doilea rol major în viitoarea interpretare a duo-ului. Potrivit ei, clovnii fără chip, al căror rol îl trăiesc pe scenă, sunt incredibil de apropiați sufletului actriței.

  Liusea Tretiakova, actriță, Teatrul ”Totem„

  „Au hotărât că vom fi clovni, dar puțin gotic, puțin trist”

  „M-am considerat întotdeauna în afara acestei lumi, deci rolul în care nu pot fi un clovn normal, schimbându-mi în mod constant aspectele. Acesta este sufletul meu, aceasta sunt eu. „

  Premiera tragicomediei absurde „Tovarășul Harms” va avea loc pe 10 septembrie, la ora 19:00. De asemenea, spectacolul va fi în repertoriu pe tot parcursul lunii.

  Telegram channel

  a-tv.md

  Facebook

  Copyright © 2021