Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  O nouă avertizare meteo: Înghețuri în toată țara

  Meteorologii moldoveni au emis marți, 5 octombrie, o nouă avertizare cod galben de înghețuri pe întreg teritoriul țării.

  Chiar dacă temperaturile pe timp de zi sunt încă destul de generoase, cele nocturne ar putea coborî începând cu această noapte sub pragul înghețului.
  Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis astăzi o nouă avertizare cod galben de îngheț, valabilă până în data de 11 octombrie.
  Astfel, în intervalul 6-11 octombrie, în orele nocturne și ale dimineții se prevăd înghețuri la suprafața solului cu intensitatea de -1..-3 grade Celsius, izolat în aer se vor înregistra -1..-2 grade.
  Pentru ziua de 5 octombrie, meteorologii au anunțat valori termice maxime care vor oscila între 19 și 21 de grade Celsius.

  Facebook

  SOCIAL

  Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) a anunţat, pentru perioada 12-13 aprilie, Cod Galben de îngheţuri. Potrivit meteorologilor, în orele nocturne și ale dimineții din...

  SOCIAL

  Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis Cod Galben de ceață pe tot parcursul zilei de astăzi. Astfel, pe întreg teritoriul republicii, se așteaptă ceață...

  SOCIAL

  Serviciul Hidrometeorologic de Stat anunță că în perioada 21-24 septembrie se prevăd înghețuri cu intensitatea de până la -1..-3°С.

  SOCIAL

  Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis o avertizare cod galben de înghețuri. Iată când se va răci vremea.

  Copyright © 2021