Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  O grenadă a explodat la BPDS „Fulger”. Un angajat a fost transportat la spital

  Un angajat al Brigăzii de poliție cu destinație specială „Fulger” a fost transportat la spital, după ce a fost rănit de grenadă de antrenament care a explodat în această dimineață, în timp ce se deplasau spre poligonul de la Pruncul, în cadrul unui exercițiu de antrenament, susțin sursele PulsMedia.MD.

  Potrivit surselor victima s-a dovedit a fi un angajat DIAS 1, în vârstă de 30 de ani, care a fost rănit la picior în urma deflagrației. Acesta a fost transportat la spital de către colegi cu mașina personală.

  Solicitată telefonic, Diana Fetco, a confirmat incidentul și a declarat pentru PulsMedia.MD că în timpul antrenamentelor de dimineață, s-a dezasamblat un detaliu de la o grenadă fumigenă, atingându-l la un picior pe un angajat al BPDS „Fulger”.

  „Colegul nostru a fost examinat de medici, nu există nici un pericol pentru sănătatea sau viața acestuia”, a precizat Fetco.

  Reprezentantul IGP a mai menționat că șeful Inspectoratului General al Poliției a demarat o anchetă de serviciu pentru stabilirea tuturor circumstanțelor,

  pulsmedia.md

  TOP 24 de ore

  Facebook

  Copyright © 2021