Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • LUMEA

  O furtună de zăpadă puternică a lovit Statele Unite

  O furtună de zăpadă puternică a lovit nord-estul Statelor Unite și afectează o regiune întinsă, din Pennsylvania până în New England. New York, New Jersey şi o parte din Connecticut sunt afectate serios de ninsoarea abundentă și se așteaptă ca stratul de zăpadă să ajungă la peste o jumătate de metru.

  Furtună de zăpadă în SUA. Foto: Profimedia Images

  În așteptarea furtunii, guvernatorul din New Jersey a declarat starea de urgenţă, ceea ce le oferă autorităţilor posibilitatea de a închide drumuri și a evacua locuinţe atunci când situația o impune.

  În plus, transportul public a fost suspendat în New Jersey, probleme care vin după cele de săptămâna trecută din California, când în unele zone s-a acumulat un strat de zăpadă de aproape doi metri.

  Deși a creat probleme în mai multe state americane, zăpada a pus totuși un zâmbet pe chipul copiilor, în special.

  „El e mereu bucuros să aibă o zi în care să iasă afară şi să se joace în zăpadă, e cumva o pauză de la rutină, acum din cauza pandemiei copiii nu prea mai au parte de zile de zăpadă, totul înseamnă învăţat de acasă. E distractiv pentru el să iasă afară şi să fie copil”, spune o femeie din SUA despre copilul său.

  digi24.ro

  TOP 24 de ore

  Facebook

  LUMEA

  Statele Unite îşi redeschid luni graniţele terestre şi aeriene pentru călătorii vaccinaţi anti-COVID-19, după douăzeci de luni de restricţii, informează AFP.

  LUMEA

  Statele Unite, ale căror graniţe rămân închise pentru un număr mare de călători străini, intenţionează să le redeschidă în cele din urmă pentru persoanele...

  LUMEA

  Un val de frig ''fără precedent'' a cuprins Statele Unite în acest început de săptămână, odată cu pătrunderea unei mase de aer arctic care...

  Copyright © 2021