Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  O decizie corectă

  Socialiștii și comuniștii trebuiau să se unească pentru a apăra țara și pentru a crea o stabilitate politică. De această părere sunt majoritatea moldovenilor. Aceștia salută crearea blocului electoral PSRM-PCRM și spun că un astfel de tandem, este unica soluție pentru a crea un echilibru între oameni și politicieni, care va propulsa țara spre o direcție corectă.

  “Nota zece! Demult trebuia pentru că doar împreună vor reuși. Vestul are nevoie doar de forță de muncă ieftină, Rusia are nevoie de oameni deștepți.”

  “Socialiștii și comuniștii trebuie să fie la putere. Dodon a făcut ceva, dar aceasta nimic nu a făcut.

  «- Ce a făcut Maia Sandu? Ce a făcut Maia Sandu?
  – Maia Sandu cât a făcut, Dodon nu a făcut!
  – Daaa, de la comuniști ai primit 14 procente, dar acum ce ai primit?!”

  „Eu cred că aceasta este singura soluție corectă și logică, altfel nu vom ieși din bâltoacă în care se află țara noastră.” Doar că acest lucru trebuie să îl înțeleagă și populația noastră. Așa se face că toată politica Maia Sandu induce țara în pierdere. Maia Sandu este singurul președinte din lume care are două cetățenii.”

  „Eu cred că acesta este un echilibru forte în altă direcție. Unii vor la Est, alții la Vest, iar la mijloc va fi un echilibru. Ei trebuie să propulseze țara către un viitor mai bun într-o direcție corectă, pentru noi populația de aici.”

  “Sunt bravo. Voronin când a fost președinte, a fost ordine, despre ceilelați nu pot să zic același lucru. Dacă ei vor câștiga va fi foarte bine.”

  „Eu cred că este bine. Nu trebuie să lăsăm țara conducătorilor străini. Ce.. nu nu avem tineri care ar putea ocupa funcții în Parlament sau Președinție… nu toți milionarii și corupții. E foarte bine. Să dea domnul și alte partide să se alăture socialiștilor și comuniștilor.”

  „Era o politică de stat. Nu creșteau prețurile din senin. Acum însă, azi cumperi pâine la un preț, mâine la altul. Nimănui nu-i pasă. Președintele să plimbă peste hotare. Ce se întâmplă în țară pe ea n-o interesează. La toate întrebările ea răspunde că nu ține de competența ei. A cui competență este? Conducere nu avem, asta nu ține de competența ei…așa ne ducem „la râpă”.

  „Eu sunt doar pentru. De câte ori o să ne întrebați, mereu o să spunem pentru Dodon. Trebuie de votat pentru Dodon că această Sandu ar fi bine să aibă o familie, așa va ști cum să se comporte cu oamenii.”

  „Foarte bine și va fi de folos țării noastre, asta cred eu. Voronin cât a fost la conducere, am trăit mult mai bine. Prețurile nu creșteau, pâinea era întotdeauna doi lei și pensiile se majorau mai mult.”

  „Foarte bine că s-au unit. Poporul vrea asta. Noi nu vrem cu românii, ei sunt prietenii noștri… și așa și trebuie să rămânem, prieteni. Dacă nu ne unim la ce să ne așteptăm…la război. Eu cred că totul este bine, socialiștii trebuie să fie cu comuniștii și poporul trebuie să apere patria.”

  Amintim că PSRM și PCRM au semnat pe 12 mai un acord privind formarea unui bloc electoral la alegerile parlamentare din 11 iulie. Consiliul său politic include șase membri și doi copreședinți – Igor Dodon și Vladimir Voronin.

  a-tv.md

  Telegram channel

  Facebook

  Copyright © 2021