Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  O colaborare fructuoasă

  O delegație a Primăriei Chișinău în frunte cu primarul general, Ion Ceban întreprinde o vizită de lucru la Suceava. În cadrul discuțiilor reprezentanții celor două orașe au semnat o înțelegere de dezvoltare a relațiilor de colaborare, bazate pe respect și sprijin reciproc în soluționarea unor probleme de interes comun. Ion Ceban a scris pe pagina sa de Facebook că Primăriile vor colabora în domeniul administrație publice locale, urbanism, mediu, economie, comerț, educație, cultură și sport.

  Ion Ceban primar general al mun. Chișinău

  „După semnarea înțelegerii am discutat cu mai mulți reprezentanți de instituții din Suceava despre idei și proiecte, precum: reabilitarea în comun a Muzeului „Grigore Vieru” de la Chișinău, crearea unui program de simulare pentru pregătirea de examenele de bacalaureat, dezvoltarea serviciilor de educație pe parcursul vieții și a serviciilor pentru copii care au nevoie de ajutor, colaborarea între școlile de meserii, dezvoltarea turismului și atragerea de investiții.„

  Totodată, Ceban a anunțat că în perioada apropiată o delegație de la Suceava urmează să întreprindă o vizită la Chișinău. Edilul și-a exprimat speranța că dezvoltarea relațiilor de colaborare cu mai multe țări și orașe, va fi o bună oportunitate pentru capitala Republicii Moldova să-și dezvolte potențialul în toate domeniile.

  Telegram channel

  a-tv.md

  TOP 24 de ore

  Facebook

  Copyright © 2021