Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  O casă pentru familia Gangan

  La mijlocul lunii martie, președintele PSRM a lansat campania națională de colectare a fondurilor pentru procurarea casei de locuit pentru familia Gangan din satul Gura Bâcului, raionul Anenii Noi, care crește și educă opt copii cu vârste cuprinse între 1 și 18 ani. Liderul socialiștilor nu este la prima acțiune de acest gen.

  Asta e comoara dumneavoastră. Felicitări cu ziua de naştere, nu ştiam de Ziua de naştere dar iată că am venit exact azi

  Grație oamenilor de bună credință, s-a reușit colectarea sumei necesare și astăzi, de ziua de naștere a mamei copiilor – Diana Gangan, împreună cu soția sa Galina, Igor Dodon a înmânat familiei cheile de la noua lor locuință, care se află în același sat.

  Igor Dodon, președintele PSRM

  Sute de familii au fost ajutate de noi, le+am donat case şi în acest cay am lansat o campanie de colectare de fonduri, am lansat un cont bancar pe numele acestei familii. Şi în decurs de 2 săptămâni au fost colectate mai mult de 230 de mii de lei Vor mai avea nevoie de ajutor, reparaţie, mobile, îi vom ajuta în continuare, oameni buni sunt în RM, în sensul bun al cuvântului, nu care doar fac politică dar ajută cetăţenii ţării.

  Stăpâna casei, mama celor opt copii nu-și poate ascunde emoțiile de fericire și spune că nu și-a imaginat vreodată că poate avea propria casă.

  Diana Gangan, mama celor 8 copii

  Suntem recunoscători că ne-au cumpărat această casă. Eu ca mamă cu doi copii care trăiam pe la gazdă era foarte greu. Acum e casa noastră şi îi mulţumim domnului Igor Dodon că a reuşim să ne facă un astfel de cadou. Pentru familia noastră, pentru copii, nu am cuvinte

  Gangan Ana, fiica

  Casa e normală, îmi place pentru că are multe camere, este loc unde să stăm. Acolo erau doar două camere, era multe paturi, dar acum e bine.

  De asemenea Igor Dodon împreună cu soția sa au vizitat biserica „Sfântul Ierarh Nicolae” din aceeași localitate. Biserica a fost fondată în anul 1890, este declarată monument istoric și inclusă în Patrimoniul cultural al Republicii Moldova. Din anul 2008 și până în prezent, lăcașul de cult se află în proces de reparație. În acest sens, liderul socialiștilor a decis să acorde un suport financiar pentru lucrările de consolidare şi restaurare exterioară, care vor fi inițiate în curând.

  a-tv.md

  Facebook

  Copyright © 2020