Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  O altă gheretă făcută scrum

  Un incediu puternic s-a produs în această dimineață în sectorul Ciocana al Capitalei. O gheretă a fost făcută scrum. Din fericire, flăcările nu au făcut victime. Deocamdată, nu au fost evaluate pagubele, iar specialiștii urmează să stabilească din ce cauză a izbucnit focul.

  Incendiul a izbucnit, în această dimineață, pe strada Petru Zadnipru din sectorul Ciocana. În ghereta, care a fost cuprinsă de flăcări, funcționa un atelier pentru reparația încălțămintei. Martorii spun că proprietarul chioșcului se afla în interior în momentul izbucnirii incendiului.

  „El lucra și acolo a luat foc toate materialele de lucru. El a reușit să iasă a chemat mașina de pompieri si au stins.”

  Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență, trei echipaje de pomieri au fost trimise în lupta cu flăcările.

  Liliana Pușcașu, șef al Direcției Relații cu Publicul, IGSU

  „Apelul la serviciul 112 a fost recepționat la ora opt și un minut. Pompierii au reușit localizarea arderii către orele opt și 12 minute. În urma inceniului, nimeni nu au fost raportate victime. Circumstanețele și cauza producerii arderii urmează a fi stabilite de specialiști.”

  Locatarii blocurilor din preajmă nu își pot explica cum a fost posibil să se producă o asemenea de nenorocire.

  „Doamne ferește, nu îmi închipui ce rău a făcut omul acesta și cui a făcut. Lucra sărmanul câștiga și el o copeică și uitați-vă, sărmanul, ce a pățit. Doamne ferește, nu înțeleg cui a încurcat el.”

  „El e Dima. Eu deseori reparam aici încălțăminte. Un bărbat cuminte și cumsecade. Nu înțeleg, de ce s-a întâmplat una ca asta. Dumneavoastră nu știți?”

  „Îmi pare rău pentru că omul muncea și pe ger, și pe frig, de dimineață până seara. Dacă ar ști copiii cum se fac banii, poate nu ar face așa.”

  Acum trei zile, o altă gheretă de pe bulevardul Constantin Negruzzi din Capitală au ars din temelie. Incendiul s-a produs în jurul orei șase dimineața. Din fericire, nimeni nu a avut de suferit, însă pagubele sunt considerabile deoarece a fost distrusă chiar și stația de așteptare. Și în acest caz, angajații IGSU urmează să stabilească toate circumstanțele și cauza izbucnirii focului.

  a-tv.md

  Facebook

  Copyright © 2020