Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • LUMEA

  Numeroase zboruri anulate în China pe fondul creşterii cazurilor de COVID-19

  Multe aeroporturi din China au anulat majoritatea zborurilor din cauza unei creşteri a numărului de cazuri de COVID-19, a relatat joi ziarul de stat Global Times, informează DPA.

  În metropola Guangzhou, din sudul Chinei, care s-a confruntat cu un focar virulent de cazuri, au fost anulate peste 1.000 de zboruri.

  De asemenea, peste 700 de zboruri au fost anulate pe două aeroporturi importante din capitala Beijing.

  Guvernul pune în aplicare măsuri stricte pentru a limita răspândirea virusului, cum ar fi anularea zborurilor, lockdown-uri, carantine forţate şi testarea în masă.

  În pofida politicii Chinei de „zero Covid”, care a pus o presiune grea asupra asupra economiei, numărul de infecţii din ţară este din nou în creştere de câteva săptămâni.

  După ce anunţaseră 8.176 de cazuri de coronavirus cu o zi înainte, autorităţile au raportat joi încă 8.800 de infecţii la nivel naţional.

  Numărul de infecţii în marile oraşe, altele decât Guangzhou, cum ar fi Beijing, Shanghai şi Chongqing, a crescut de asemenea din nou înv ultimele zile.

  agerpres.ro

  Click to comment

  Leave a Reply

  Adresa ta de email nu va fi publicată.

  Facebook

  LUMEA

  Metropolele chineze Guangzhou şi Chongqing au anunţat, miercuri, o relaxare a restricţiilor anti-COVID, la o zi după ce demonstranţii din sudul oraşului Guangzhou au...

  LUMEA

  China a anunţat marţi că îşi va accelera campania de vaccinare a persoanelor vârstnice împotriva maladiei COVID-19, după ce a înregistrat un număr record...

  LUMEA

  China a raportat pentru a cincea zi consecutiv un număr record de cazuri COVID-19 pentru data de 27 noiembrie, când s-au înregistrat 40.347 de...

  LUMEA

  Autorităţile din oraşul Zhengzhou, situat în centrul Chinei care găzduieşte cea mai mare uzină de telefoane iPhone din lume, au ordonat măsuri de izolare...

  Copyright © 2021