Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Numele companiilor care provoacă miros neplăcut în capitală va fi făcut public

  Locuitorii Chișinăului trebuie să-și cunoască „eroii”. Cel puțin acest lucru o spune primarul general Ion Ceban, despre companiile datorită cărora în capitală persistă un miros neplăcut.

  Potrivit lui Ion Ceban, astăzi vor fi prezentate rezultatul pentru 47 de probe prelevate anterior la companiile producătoare, iar denumirile companiilor vor fi făcute public.

  „Mirosul neplăcut ce a reapărut în oraș este subiectul, care este discutat la toate nivelele și se întreprind zilnic mai multe măsuri, pentru a înțelege ce anume se întâmplă. Faptul că nu miroase urât în oraș cum în vara anului trecut de la lacurile de nămol acumulat, este cert, deoarece am întreprins toate măsurile pentru ca acest lucru să fie evitat. Problema a fost stabilită și cauza ar fi revărsările apelor uzate în canalizarea publică de la companiile producătoare, iar concentrarea în aceste ape ar fi extrem de mare”, a punctat Ceban.

  Primarul general crede că lucrurile vor fi aduse la normalitate, iar vinovații vor plăti. „Mulți zic că noi am ascunde pe cineva, iată dacă voiam să ascundem, nu făceam public aceste date și informații”, a mai spus edilul.

  Mai mult, Primăria Chișinău este gata să intervină în limita legală și să debranșeze cei care au mari abateri și încălcări.

  ionceban.md

  Facebook

  SOCIAL

  În contextul mirosului neplăcut din capitală, primarul Ion Ceban spune că nu își găsește explicație la modul în care unii agenți economici activează în...

  SOCIAL

  Dacă se va demonstra că responsabili din cadrul municipalității sunt vinovați în situația creată cu mirosul de la Stația de Epurare, aceștia vor fi...

  SOCIAL

  Ion Ceban spune că nu va cruța pe nimeni din cei vinoveți de mirosul urât de la Stația de Epurare, ce se simte noaptea...

  Copyright © 2020