Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • ALEGEREA EDITORILOR

  Numărul spitalelor municipale destinate tratării persoanelor bolnave cu Covid-19 va fi extins de la 1 august

  Numărul Spitalelor municipale destinate trătării persoanelor bolnave cu Covid-19 va fi extins în contextul în care starea de urgență în sănătate a fost prelungită, iar numărul celor infectați nu scade. Despre aceasta a anunțat primarul general Ion Ceban în cadrul ședinței Primăriei din acestă dimineață.

  Potrivit primarului general, acest lucru se va face de la 1 august. „Unul dintre ele este spitalul municipal Sf. Treime. Vor fi completate nr de paturi cu 170, dintre care 18 în secția terapie intensivă. La fel, își va păstra profilul de urgență, intrările vor fi separate. Deja intervenim cu crearea unui spațiu nou pentru internări astfel ca să fie posibilitatea de a fi separați pacienții”, a declarat primarul.

  Edilul spune că se intervine la crearea unui nou acces pentru ambulanțe. Municipalitatea se implică cu toate cele necesare pentru a crea condițiile necesare.

  „Specialiștii noștri au fost la finele săptămânii trecute pentru a vedea care este situația”, a subliniat edilul.

  Amintim că în capitală rata de îmbolnăvire a medicilor este cea mai mică la nivel național, astfel, aceasta ajunge în jur de 13%.

  ionceban.md

  TOP 24 de ore

  Facebook

  SOCIAL

  Unul din cele mai mari sectoare ale capitalei, Buiucani, în ultimii 2 ani a făcut un salt important spre modernizare. Declarația a fost făcută...

  SOCIAL

  Un Parc Urban de Autobuze diferit! După ce municipalitatea a procurat autobuze noi, primarul general, Ion Ceban vrea schimbări și pe interior.

  SOCIAL

  Lucrările de reabilitare a curţilor de blocuri, iniţiate în cadrul proiectului municipal „Curtea Confortabilă”, sunt în toi. Despre asta spune primarul general Ion Ceban,...

  LUMEA

  Spania a revenit miercuri în zona de risc extrem de transmitere a COVID-19. Decizia a fost luată după creşterea alarmantă a numărului de cazuri,...

  Copyright © 2021