Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Numărul de infectări cu coronavirus în școli și licee din Chișinău este în scădere

  În instituțiile municipale de învățământ s-au înregistrat 235 de cazuri de coronavirus, mai puțin cu 27 față de săptămâna trecută, transmite, MOLDPRES.

  Viceprimarul municipiului Chișinău, Angela Cutasevici, a declarat astăzi la ședința on-line a serviciilor municipale că numărul de infectări cu COVID-19 în școli și licee este în scădere.

  „La data de 18 decembrie se înregistrau 235 de cazuri de coronavirus, mai puțin cu 27 față de săptămâna trecută”, a declarat Curasevici.

  În același timp, oficialul a declarat că se înregistrează un număr de 3331 de elevi aflați în autoizolare, care învață în 64 de instituții de învățământ din Chișinău. Cutasevici a anunțat că doar un singur copil cu vârstă de grădiniță este înregistrat ca fiind bolnav de coronavirus.

  ”În 13 grădinițe din municipiul Chișinău se înregistrează un număr de 506 copii care se află în autoizolare. Nici o instituție de educație timpurie nu este închisă”, a declarat Cutasevici.

  În municipiul Chișinău activează 130 de instituții de învățământ în care învață 91 933 de elevi, iar în cele 134 de instituții de educație timpurie din capitală sunt înscriși 30 739 de copii.

  moldpres.md

  Facebook

  SOCIAL

  Primăria municipiului Chișinău informează că serviciile municipale responsabile de întreținerea drumurilor și, respectiv, a curților blocurilor de locuințe, sunt pregătite pentru a face față...

  LUMEA

  Un nou record a fost stabilit în Franţa în epidemia de COVID-19, cu 52.010 cazuri confirmate în ultimele 24 de ore şi 116 decese,...

  LUMEA

  Germania a raportat o nouă creștere a numărului de infectări în ultimele 24 de – 7.334 de persoane au fost confirmat cu Covid-19, o...

  Copyright © 2021