Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • LUMEA

  Numărul cazurilor de coronavirus a depăşit pragul de 30 de milioane în Statele Unite

  Statele Unite au raportat peste 30 de milioane de infectări cu noul coronavirus de la debutul pandemiei, informează DPA.

  Cele mai recente date de la Universitatea Johns Hopkins, actualizate miercuri seara, arată că numărul cazurilor de pe teritoriul SUA a atins un nou record.

  Nicio altă ţară nu a înregistrat un număr atât de mare de cazuri, existând probabilitatea ca un număr ridicat de infectări să nu fi fost raportate.

  SUA sunt totodată naţiunea afectată cel mai grav la nivel global în ceea ce priveşte numărul deceselor în cifre absolute din cauza COVID-19, înregistrând peste jumătate de milion de persoane care şi-au pierdut viaţa.

  Statele Unite, cu circa 330 de milioane de locuitori, desfăşoară în prezent o campanie alertă de vaccinare: peste 46,3 milioane de persoane au fost complet vaccinate, în timp ce peste 85,4 milioane de persoane au fost inoculate cu cel puţin o doză.

  agerpres.ro

  LUMEA

  Capitala Ucrainei, Kiev, a introdus un lockdown de trei săptămâni din cauza unei creşteri semnificative a numărul de cazuri de coronavirus, relatează DPA.

  LUMEA

  Cel puţin opt persoane au fost ucise marţi în trei schimburi de focuri petrecute în saloane de masaj din Atlanta şi dintr-un oraş din...

  LUMEA

  Slovacia -ţara cu cea mai ridicată rată de mortalitate din cauza COVID-19 pe cap de locuitor în ultima săptămână în lume, conform site-ului Our...

  LUMEA

  Rusia a redus joi preţul vaccinului său anti-COVID-19 Sputnik V la 866 de ruble (circa 12 dolari), ceea ce reprezintă jumătate din preţul original,...

  Copyright © 2020