Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • ALEGEREA EDITORILOR

  Nu preferențial și nu prin ușa din spate – Igor Dodon, despre când se va imuniza

  Președintele PSRM, Igor Dodon, susține că se va vaccina cu Sputnik V nu în regim preferențial, nu prin ușa din spate sau la Policlinica Guvernului cum au făcut-o majoritatea demnitarilor, ci în rând cu toată lumea.

  Liderul socialiștilor a explicat că anume acest lucru l-a făcut, sâmbăta trecută, să amâne imunizarea anti-COVID pentru a oferi șanse tuturor doritorilor să se vaccineze.

  ”Era foarte simplu să mă vaccinez, treceam fără rând ca al cincilea președinte al Republicii Moldova sau mă duceam în afara țării, cum nu știu cine zbura prin Dubai să se vaccineze. Pe cât este de corect aceasta în raport cu cetățenii. Când am venit sâmbătă dimineața pe la ora șapte și jumătate-opt și am văzut acea coadă, oamenii în vârstă, pensionarii stăteau în acea coadă să se vaccineze cu Sputnik V și eu să trec fără rând? De aceea, am luat decizia întâi îi vaccinăm pe toți și după aceea eu mă vaccinez. Mă bucur că toți acei care au stat în rând au reușit să se vaccineze cu cele 4 mii de doze de Sputnik V”, a spus Dodon.

  facebook.com

  Facebook

  SOCIAL

  Astăzi în întreaga lume este marcată Ziua internațională a persoanelor cu deficiențe de auz. Cu prilejul acestei zile, liderul PSRM Igor Dodon a venit...

  ALEGEREA EDITORILOR

  Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Igor Dodon, a adresat sincere felicitări tuturor economiștilor, cu ocazia sărbătorii profesionale.

  POLITICA

  Liderul PSRM, Igor Dodon, a avut o convorbire telefonică cu ES Zhang Yinghong, Ambasadorul Republicii Populare Chineze în Republica Moldova, cu ocazia încheierii misiunii...

  POLITICA

  Președintele PSRM, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotenţiar al Federaţiei Ruse în Republica Moldova, Oleg Vasnețov.

  Copyright © 2021