Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • ALEGEREA EDITORILOR

  Novac: Cetățenii țin bine minte cum, pe timpul statului capturat de Plaha-Șor, poliția dădea cu bâta în protestatari

  Deputatul PSRM, Grigore Novac, se arată mirat de reacția deputaților Pro Moldova față de acțiunile Poliției din timpul protestelor de joi. În opinia socialistului, comportamentul celor din grupul Candu este ipocrit și fățarnic. Novac le-a amintit cum erau înăbușite protestele în timpul regimului Plahotniuc, inclusiv cum erau ”târâți pe jos politicienii, inclusiv din partidul Maiei Sandu”.

  ”Fățărnicia și ipocrizia oligarhilor nu are limită! Deputații din Partidul lui Plaha “Vând Moldova” se arată “tare îngrijorați” de modul în care poliția a ripostat, joi, la agresiunea din partea protestatarilor aduși de Candu-Șor. Gruparea de la “Vând Moldova” cred că toți oamenii sunt proști și au memorie scurtă de doar o zi. O să-i dezamăgim! Cetățenii sunt mai deștepți decât acești deputați și țin bine minte cum, pe timpul statului capturat de Plaha-Șor, poliția dădea cu bâta în protestatari, cum stropea cu gaze lacrimogene chiar de Ziua Independenței, cum târa pe jos politicienii, inclusiv din partidul Maiei Sandu, a scris socialistul pe pagina sa de socializare.

  Potrivit deputatului PSRM, cetățenii țin bine minte cum Poliția, ajutată de forțele paramilitare din firma de pază a lui Plahotniuc, a bătut cetățenii care protestau în fața casei oligarhului din strada Bulgară.

  ”Oamenii țin bine minte persecuțiile regimului lui Plahotniuc la care erau supuși mai mulți protestatari, care erau reținuți și hărțuiți cu dosare penale.

  Noi nu vom da aprecieri la acțiunile de joi ale Poliției, pentru asta sunt instituții specializate. Dar, respectînd integral dreptul cetățenilor la protest, îi îndemnăm să manifeste calm, în limita legii. Iar oligarhilor, care-i cred pe moldoveni uituci, le spunem că e timpul să aibă o părere mai bună față de acest popor pe care l-au furat și doresc să revină, ca să-l fure în continuare”, a mai scris deputatul.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  a-tv.md

  Facebook

  SOCIAL

  Despre mersul implementării proiectelor menite să ridice nivelul de trai al chișinăuienilor a discutat, astăzi, președintele PSRM, Igor Dodon, cu fracțiunea municipală a socialiștilor.

  SOCIAL

  Deputații PSRM au început să elaboreze o nouă Lege privind funcționarea limbilor pe teritoriul Republicii Moldova. Așa cum a fost promis de reprezentanții poporului...

  SOCIAL

  Președintele PSRM, Igor Dodon, și-a început vizita în raionul Soroca cu satele Dubna și Volovița, unde a discutat cu administrația locală și membrii PSRM...

  ALEGEREA EDITORILOR

  Cetățenii Republicii Moldova trebuie să aibă acces la diferite tipuri de vaccin. Declarația a fost făcută de către președintele PSRM, Igor Dodon, în cadrul...

  Copyright © 2020