Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Noul pretor interimar al sectorului Botanica a fost prezentat echipei. Ceban: Demisia lui Prepeliță să fie un exemplu pentru celelalte sectoare

  Noul Pretor interimar a fost prezentat astăzi echipei din sectorul Botanica de către primarul general Ion Ceban.

  Edilul spune că în locul Boris Prepeliță va fi Diana Guba, care până în prezent a fost responsabilă de planificarea și raportarea preturilor și subdiviziunilor primăriei.

  „Noului pretor îi urez mult succes și spor în toate acțiunile pe care le va întreprinde. Totodata, am solicitat în 10 zile prezentarea proiectelor și acțiunilor pentru anul viitor, dar și a celor imediate”, a declarat Ceban.

  Ceban punctează că demisia pretorului de la Botanica trebuie sa fie un exemplu pentru toate celelalte sectoare. În continuare, toate preturile vor fi monitorizate.

  Amintim că, ieri, primarul general Ion Ceban a cerut demisia Pretorului sectorului Botanica, Boris Prepeliță. Edilul a subliniat că acesta și-a făcut munca defectuos, chiar dacă a fost avertizat de multe ori.

  ionceban.md

  SOCIAL

  Scuarul „Mihai Eminescu” – prietenos copiiilor. Potrivit primarului general Ion Ceban, în scuar a fost amenajat un teren de joacă pentru cei mici.

  SOCIAL

  Primarul General, Ion Ceban, aflat zilele acestea într-o vizită oficială în Federația Rusă, a avut luni o întrevedere la Moscova cu Tatiana Leonova, șefa...

  ECONOMIE

  Una din prioritățile Primăriei municipiului Chișinău este atragerea investițiilor și oferirea a câtor mai multe posibilități de dezvoltare pentru producătorii locali. Despre aceasta a...

  SOCIAL

  Primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, a solicitat și altor instituții publice să organizeze maratoane de vaccinare.

  Copyright © 2021