Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  Noi numiri la Primărie

  Noi numiri la Primărie! Fotoliul de viceprimar, rămas vacant în urma plecării lui Inga Ionesii, a fost ocupat. Astfel, începând cu ziua de astăzi, capitala are un nou viceprimar. Este vorba de Olga Ursu, care până nu demult a ocupat funcția de șef al Direcției finanțe în cadrul Primăriei. Decizia a fost luată în de către Consiliului Municipal Chișinău.

  Olga Ursu a fost singurul candidat la funcția de viceprimar pe domeniul economie și investiții. Candidatura acesteia a fost propusă de edilul capitalei, Ion Ceban și a fost aprobată cu votul a 27 de aleși municipali.

  Ion Ceban, primar general al Chișinăului

  «Aș dori să subliniez încă o dată că replici negative din partea consilierilor nu au fost. Toți consilierii o cunosc pe Olga, au cooperat și cooperează cu ea. Avem o mulțime de proiecte strategice anul acesta. Trebuie să finalizăm harta investițiilor și să o prezentăm la forumul de investiții pe care intenționăm să îl organizăm în octombrie».

  Anterior, Ursu a ocupat fotoliul de șef al Direcției finanțe și investiții, iar în data de 9 iulie și-a dat demisia din funcția pe care a ocupat-o din luna aprilie, 2018.

  Olga Ursu, viceprimar pe domeniul economie și investiții

  «În prezent, avem trei priorități : creșterea veniturilor la bugetul municipal, administrarea corectă a patrimoniului municipalității și introducerea unei noi strategii comerciale și de turism, până la sfârșitul acestui an».

  Primarul general Ion Ceban a felicitat-o ​​pe Olga Ursu cu noua sa funcție și a subliniat că este o persoană competentă, precum și un profesionist în domeniu.

  Telegram channel

  a-tv.md

  TOP 24 de ore

  Facebook

  Copyright © 2021