Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • LUMEA

  Ninsori și furtuni cu grindină în Arabia Saudită. Zăpada a acoperit nisipul din deșertul arab

  Dunele de nisip din deșertul arab au fost acoperite de zăpadă. Fenomenele rare specifice iernii au cuprins Arabia Saudită încă de la începutul anului, după ce a nins abundent în mai multe regiuni, spre bucuria localnicilor, scrie CNN.

  Peisajele din Arabia Saudită s-au transformat complet, după ce a nins și s-au format furtuni cu grindină în deșert. Zăpada a acoperit mai multe regiuni din nordul țării, iar oamenii s-au bucurat de fenomenul extrem de rar în acea parte a globului.

  La începutul lunii ianuarie, fotograful Osama Al-Habri a surprins imagini din guvernoratul Badr, aflat la sud-vest de orașul Medina, acoperit în alb, în ​​timp ce localnicii se adunau pentru a se bucura de priveliștea neobișnuită.

  digi24.ro

  LUMEA

  Capitala Rusiei, Moscova, se confrunta duminică cu căderi de zăpadă record, în plină primăvară, informează AFP.

  LUMEA

  Acoperișul terminalului cargo al aeroportului din Istanbul s-a prăbușit din cauza zăpezii. Ninsorile abundente au dus și la suspendarea zborurilor, relatează Daily Sabah.

  LUMEA

  Germania şi Olanda sunt afectate de căderi masive de zăpadă, care au determinat duminică întreruperea curselor feroviare şi a traficului rutier din cele două...

  SOCIAL

  Incă avem cod portocaliu emis de Serviciu Hidrometeorologic de Stat. Efectivul Poliției Naționale activează in continuare în regim sporit. În mun. Chișinău, până la...

  Copyright © 2021