Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  Ninsori de aprilie

  Vreme rece cu lapoviță, ploaie și ninsoare ne așteaptă în această săptămână. Deși e început de aprilie, meteorologii prognozează că țara noastră va fi sub influența unor mase de aer reci, care vor aduce temperaturi scăzute. Vestea bună este că vremea rece se va menține doar două zile, după care primăvara își va intra din nou, în drepturi.

  Potrivit meteorologilor, astăzi și mâine, se vor înregistra temperaturi normale pentru această perioadă. De miercuri vremea se răcește din cauza unei mase de aer reci.

  Ghenadie Roșca, șef Direcție Prognoze Meteo, SHS

  “Având această răcire pe data de șapte, Ne așteptăm să treacă și un ciclon care ne va aduce precipitații. Acestea așteptăm să fie sub formă de lapoviță și nu este exclus că pe alocuri ninsori. dar pentru partea de sud ne asteptam să fie ninsoare.”

  Vremea rece se va menține doar două zile. De vineri vremea va începe să se încălzească. Cea mai geroasă zi de 5 aprilie a fost în 1963, atunci când la Briceni au fost înregistrate 11 grade. Iar cea mai călduroasă zi de 5 aprilie a fost în 1998, când la Chișinău termometrele arătau o maximă de 27 grade Celsius.

  a-tv.md

  Facebook

  Copyright © 2020