Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Nicolae Botgros se simte mai bine și are o dispoziție pozitivă

  Starea de sănătate a maestrului Nicolae Botgros, infectat cu COVID-19, înregistrează o dinamică pozitivă, a declarat la ședința Guvernului ministrul Sănătății, Viorica Dumbrăveanu.

  Potrivit ministrului, artistul se simte mai bine și are o dispoziție pozitivă. Dumbrăveanu a mai declarat că tactica de tratament a fost coordonată cu Spitalul Universitar din Paris, care a confirmat tratamentul corespunzător pentru maestru și pentru alți pacienți infectați cu COVID-19.

  Directorul artistic și prim dirijor al Orchestrei Naționale de Muzică Populară „Lăutarii”, Nicolae Botgros, a fost internat, la sfârșitul lui octombrie, la Institutul de Medicină Urgentă, în secția de reanimare din cauza complicațiilor provocate de coronavirus.

  Telegram channel

  a-tv.md

  SOCIAL

  Autoritățile medicale din municipiul Chișinău se pregătesc pentru un potențial val de COVID-19 provocat de noua variantă a coronavirusului - omicron.

  LUMEA

  Germania a transferat în străinătate primii pacienţi COVID-19 în timp ce al patrulea val al pandemiei pune o mare presiune pe sistemul său sanitar,...

  SOCIAL

  Localitățile Bubuieci, Stăuceni, Condrița și Cruzești din municipiul Chișinău rămân sub Cod roșu de alertă în sănătate.

  SOCIAL

  Capitala rămâne încă în neclaritate în ceea ce ține evoluția epidemiologică, notează primarul general Ion Ceban în cadrul ședinței Primăriei Chișinău de astăzi. Ceban...

  Copyright © 2021